Γ Εθνική

Θοδωρής Ανδριόπουλος: «Στόχος να µην χάσουµε!»

Ακούστε το άρθρο

Στο γεγονός ότι η ισοπαλία ήταν μέσα στους στόχους της ομάδας του, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, στάθηκε στις δηλώσεις από την πλευρά του για το ντέρμπι της Γαστούνης, ο τεχνικός του Αίαντα Θοδωρής Ανδριόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Θεωρώ δίκαιο σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα του ντέρμπι, παρότι σε κάποιες φάσεις σταθήκαμε τυχεροί, όπως τυχερή στάθηκε και η Βάρδα. Στο α΄ ημίχρονο είχαμε κόντρα αέρα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΒ και σκόραρε. Όμως θεωρώ ότι το γκολ προήλθε από ελεγχόμενη θέση οφ – σάιντ. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΒ δεν ήταν καλύτερος στο α΄ημίχρονο, και ότι δεν αξιζε να προηγείται.

Όμως εμείς μπήκαμε δυνατά στην επανάληψη, ισοφαρίσαμε γρήγορα, και είχαμε δύο πολύ καλές στιγμές για να γυρίσουμε… το ματς, ιδίως στη φάση με τον Κουλούρη, ο οποίος στη συνέχεια τραυματίστηκε, και μας έλλειψε πολύ.

Κατόπιν το ματς ήταν ανοιχτό για όλα τα αποτελέσματα, για να μείνει στην ισοπαλία. Όμως και αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν άσχημο για την ομάδα μου, καθως ακολουθεί το ρεπό μας, θα ηρεμήσουμε και θα μπούμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, έχοντας μπροστά μας, τέσσερις τελικούς.

Στόχος μας είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας, ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Κάτι το οποίο αποκλειστικά εξαρτάται από εμάς».

Όλη η επικαιρότητα