Ηλεία

Θρήνος στη Σαλμώνη για τον ξαφνικό χαμό του Βαγγέλη Κούλη

Ακούστε το άρθρο

«Παγωμάρα» και ανείπωτη θλίψη υπήρξε χθες στην κοινότητα Σαλμώνη του δήμου Πύργου, στο άκουσμα της είδησης για την ξαφνική απώλεια του Βαγγέλη Κούλη. Ενός νέου ανθρώπου, μόλις 38 χρονών, στρατιωτικού και πατέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Ο Βαγγέλης Κούλης, ήταν Επιλοχίας ΕΠΟΠ Υλικού Πολέμου, ο οποίος υπηρετούσε στο ΤΥΠΛ, στο στρατόπεδο ΚΑΠΟΤΑ. Διέμενε στην Αθήνα, αλλά αγαπούσε υπερβολικά το χωριό του και ερχόταν τακτικά σε αυτό.

Ήταν τέτοια δε η αγάπη του για το χωριό του που είχε φτιάξει μάλιστα και την ιστοσελίδα «Σαλμώνη Ηλείας το χωριό μας».

Όπως έγινε γνωστό, ο εκλιπών αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του και δυστυχώς εξέπνευσε από ανακοπή καρδιάς, χωρίς κανένας να μπορέσει να κάνει τίποτα για να αποσοβήσει αυτή την τραγωδία.

Η είδηση του θανάτου του όπως ήταν φυσικό συγκίνησε όλους τους κατοίκους της κοινότητας, αλλά και της γύρω περιοχής, αφού όλοι έχουν να πουν για αυτό το χαμογελαστό παιδί το οποίο χάθηκε τόσο πρόωρα αφήνοντας πίσω του την οικογένειά του.

Δυστυχώς άλλος ένας νέος άνθρωπος χάθηκε άδικα από ένα παιχνίδι της μοίρας, η οποία πολλές φορές είναι αδυσώπητη και άδικη.

Οι γονείς του Βαγγέλη Κούλη διαμένουν στη Σαλμώνη, όπου και θα γίνει η κηδεία του, παρουσία όλης της κοινότητας και όχι μόνο.

Όλη η επικαιρότητα