Αθλητισμός Αχαϊα

Θρήνος στον Παναθηναϊκό από το θάνατο του 36χρονου Πατρινού Κώστα Μπάτραλη

Ακούστε το άρθρο

Το αντίο του Τζιμπρίλ Σισέ στον αθλητή ΑμεΑ του συλλόγου

Βαρύ πένθος και θλίψη στον Παναθηναϊκό και στην κοινωνία της Πάτρας καθώς έφυγε από τη ζωή ο αθλητής του τμήματος ΑμεΑ του συλλόγου, Κώστας Μπάτραλης, μόλις στα 36 του χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός πενθεί την απώλεια του Πατρινού Κώστα Μπάτραλη. Ο 36χρονος αθλητής του τμήματος μπότσια του συλλόγου, που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα εδώ και 17 χρόνια λόγω τροχαίου ατυχήματος, άφησε σήμερα (18/11) την τελευταία του πνοή.

Ο εκλιπών ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες του Παναθηναϊκού ΑμεΑ, με τον πρώην επιθετικό του “τριφυλλιού”, Τζιμπρίλ Σισέ, να είναι μάλιστα από τους πρώτους που έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους για το θάνατό του.

Ο Γάλλος επιθετικός ανάρτησε στα social media φωτογραφία του μαζί με τον Μπάτραλη, γράφοντας στη λεζάντα “Φίλε μου Κώστα, αναπαύσου εν ειρήνη”.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του εμβληματικού οπαδού της ομάδας αλλά και εν δυνάμει αθλητή του Παναθηναϊκού ΑμεΑ Κώστα Μπάτραλη

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγραφεί η αγάπη και η πίστη του Κώστα για το «τριφύλλι» αποτυπώνεται όλη σε λίγα λόγια: “Στείλε μου τα χαρτιά τι χρειάζεται. Βγάζω δελτίο στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ για να παίξω Μπότσια.

Είναι το μοναδικό άθλημα που μπορώ να κάνω και δεν έχουμε ακόμα αθλητή εκεί. Κάθισα και το είδα στην τηλεόραση και στο youtube τους κανόνες. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τον Παναθηναϊκό μας…”.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Κώστα Μπάτραλη…».

Συλλυπητήρια και από τους Νορτένος…

via

Όλη η επικαιρότητα