Θρήνος στο Ηλειακό -και όχι μόνο- ποδόσφαιρο – για τον θάνατο του Γ. Δανίκα – «Βροχή» συλλυπητηρίων από ομάδες και Ενώσεις

Share

Ο Γιάννης Δανίκας, εντελώς ξαφνικά και μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Έπειτα από μια σύντομη περιπέτεια υγείας, ένα οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το περασμένο Σάββατο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο στην Πάτρα όπου παρέμεινε υπό παρακολούθηση για δυο μέρες, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί λίγες μέρες νωρίτερα και έμφραγμα. Η κατάσταση επιδεινώθηκε ραγδαία και τελικά δεν άντεξε. Ο Γιάννης Δανίκας, ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά και πολύ αγαπητός στον χώρο του ποδοσφαίρου, κάτι που φάνηκε και από την «βροχή» συλλυπητηρίων που ακολούθησε μετά το θάνατό του.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Το Δ.Σ, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του Σωματείου μας στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην προπονητή και τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας Γιάννη Δανίκα, ενός τόσο αγαπητού μας ανθρώπου που χάθηκε τόσο πρόωρα. Καλό παράδεισο Γιάννη.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ εκφράζει τη θλίψη για τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατό του προπονητή ποδοσφαίρου και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Δανίκα. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλο τον σύλλογο. Θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός και σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια επιθυμούν να εκφράσουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του επιτυχημένου Ηλείου προπονητή ποδοσφαίρου, Γιάννη Δανίκα. Ευχόμαστε κουράγιο και καλή δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουν τη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό σε ηλικία 53 ετών, του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιάννη Δανίκα. Ο συμπολίτης μας Γιάννης Δανίκας, είχε πλούσια διαδρομή ως προπονητής τα τελευταία χρόνια, σε πολλές ομάδες της Ηλείας, αλλά και εκτός αυτής.  Συμπαραστεκόμεθα στους οικείους του.  Γιάννη, ας είναι αιωνία η μνήμη σου και αυτά που προσέφερες με περίσσιο πάθος και αγάπη προς αυτό που όλοι αγαπάμε, το ποδόσφαιρο.

NIKH TΡΑΓΑΝΟΥ

Η ΝΙΚΗ Τραγανού στο άκουσμα του πρόωρου όσο και αναπάντεχου θανάτου του Γιάννη Δανίκα, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογενειά του . Ο Γιάννης Δανίκας, ο οποίος, υπήρξε ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας μας κατά το παρελθόν, θα λείψει από το Ηλειακό ποδόσφαιρο το οποίο υπηρέτησε με τόσο ζήλο για πάρα πολλά χρόνια. Καλό ταξίδι Γιάννη.

EΠΣ ΗΛΕΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας στο άκουσμα του θανάτου του προπονητή ΔΑΝΙΚΑ ΙΩΑΝΝΗ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος. Ο πανάγαθος να δώσει ανάπαυση στην ψυχή του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΧΑΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του  Συνδέσμου  Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας , στο άκουσμα του θανάτου του  συναδέλφου προπονητή ΔΑΝΙΚΑ ΙΩΑΝΝΗ,  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Στο άκουσμα του πρόωρου όσο και αναπάντεχου θανάτου του  συναδέλφου  Γιάννη Δανίκα, ο Σ. Π.Π. Η. συνεδρίασε  εκτάκτως, και αποφάσισε  τα εξής :

  1. Να καταθέσει στεφάνι στην σωρό του
  2. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σ.Π.Π.Η. , να παραστεί στην κηδεία του
  3. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του .

Εκ. της  Εκτελεστικής Επιτροπής  του Σ.Π.Π.Η.

Είπαν για τον Γιάννη…

Σπύρος Βασιλείου (Πρόεδρος ΣΔΠ Ηλείας): “Άνθρωπος με ήθος και αρχές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου . Ευτυχία να συνεργαστώ μαζί σου . Καλό παράδεισο Γιάννη τον αξίζεις“.

Νίκος Αντωνόπουλος (Προπονητής): “Πραγματικό σοκ αυτή η είδηση…. Αβάσταχτη απώλεια για την οικογένεια του… Κρίμα να φεύγουν έτσι νέοι άνθρωποι.. Συλλυπητήρια”.

Νίκος Αλεξόπουλος (Πρόεδρος ΑΟ Κάστρου): “Ένας εξαιρετικός Άνθρωπος – Επαγγελματίας. Η συνεργασία μας στον ΑΟ Κάστρου τόσο με την διοίκηση όσω και με τους παίχτες υπήρξε εξαιρετική. Φίλε Γιάννη καλό παραδείσο. Συλληπητήρια στην οικογένεια του“.

Γιώργος Γεωργιόπουλος (Ποδοσφαιριστής Νίκης Τραγανού): “Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους του ηλειακού ποδόσφαιρο… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!“.

Βίκυ Σιάχαμη (Πρώην διαιτητής): “Ειλικρινά σοκαρίστηκα..όταν γνωρίζεις ανθρώπους τόσα χρόνια,όταν τους ξέρεις δυνατές και έντονες προσωπικότητες, σου φαίνεται λίγο αδιανόητο το ξαφνικό φευγιό τους……ο θεός να σε αναπαύσει. ΓΙΑΝΝΗ.. Δύναμη στην οικογένεια σου”.

Γιώργος Λαγός (Προπονητής Αστέρα Αμαλιάδας): ” Δεν υπάρχουν λόγια όταν φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι… Καλό παράδεισο φίλε!! Συλλυπητήρια στην οικογένειά του!“.

Θοδωρής Ανδριόπουλος (Προπονητής Αίαντα Γαστούνης): “Φίλε Γιάννη Κάλο Παράδεισο. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την λύπη μου .Τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην Οικογένεια σου”.

Σταύρος Νάστος (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής): “Θερμά συλλυπητήρια έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον Αστέρα Αμαλιάδας…. Πολύ κάλο παιδί καλό παράδεισο φίλε Γιάννη“.

Αντώνης Μαυρέας (Προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής): “Πραγματικό σοκ αυτή η είδηση…. Αβάσταχτη απώλεια για την οικογένεια του… Κρίμα να φεύγουν έτσι νέοι άνθρωποι.. Συλλυπητήρια“.

Σάκης Πεφάνης (Προπονητής Θύελλας Πατρών): “Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό παράδεισο να έχει“.

Νίκος Παλυβός (Πρώην Πρόεδρος Αστέρα Αμαλιάδας): “Δεν υπάρχουν Λόγια. Σε τέτοιες. Στιγμές.. Καλό παράδεισο.. ΦΙΛΕ“.

Νίκος Γκίνο (Προπονητής): “Συλλυπητήρια στην οικογένεια του! Κρίμα…έφυγε ένας νέος καλός άνθρωπος!”.

Κώστας Νιπεργιάλης (Μέλος τεχνικού τιμ Αίαντα): “Υπήρξε συμπαίκτης και φίλος. Καλό παράδεισο Γιάννη!! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του“.

Αλέξης Καλομοίρης (Ποδοσφαιριστής): “Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια καλό παράδεισο φίλε“.