Ελλάδα

Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Στραγγάλισαν γυναίκα δίπλα στο μωρό της – Σκότωσαν και κρέμασαν τον σκύλο – Δεμένος σε καρέκλα ο σύζυγος

Ακούστε το άρθρο

Τρεις ήταν οι δράστες που εισέβαλαν τα ξημερώματα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν 20χρονη γυναίκα -η οποία ήταν δίπλα στην κούνια του ενός έτους μωρού της- και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας, σύμφωνα με όσα μπόρεσε να πει σοκαρισμένος σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος σύζυγος του θύματος.

Ο τελευταίος, που είναι πιλότος, εντοπίστηκε δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε.

Οι κακοποιοί, που εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04:00, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει έως τώρα στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έχει βρετανική καταγωγή, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα Ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της.

Ο τελευταίος κατάφερε σε κάποια στιγμή -αφότου έφυγαν οι κακοποιοί και ενώ είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειας- να ειδοποιήσει την Αστυνομία με το τηλέφωνό του.

Σημειώνεται ότι το μωρό της οικογένειας είναι καλά στην υγεία του.

Προνάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

*φωτογραφία αρχείου

Όλη η επικαιρότητα