Γ Εθνική

Θ. Ανδριόπουλος (Αίας Γαστούνης): «Θέλουμε ακόμα δουλειά»

Ακούστε το άρθρο

Την ήττα  ως γνωστό γνωρισε στο φιλικό του Σαββάτου Αίας,  στο παιχνίδι απέναντι στον Διαγόρα Βραχνείκων στη Γαστούνη!  Ήταν ένα ματς όπου  για ένα ημίχρονο η ομάδα, έβγαλε καλά και κακά στοιχεία. Στο δεύτερο μέρος, ήταν φανερό ότι ξέμεινε από δυνάμεις, με αποτέλεσμα ο φρεσκος Διαγόρας να πάρει τη φιλική νίκη!

Στην «Πατρίς – Σπορ» για το ματς αυτό, αλλά και την προετοιμασία της ομάδας, μίλησε ο Αμαλιαδίτης τεχνικός του Αίαντα!  «Ο Θ. Ανδριόπουλος, απέδωσε αυτή την ήττα, στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν είναι ακόμα έτοιμοι για να αντέξουν πάνω από μια ώρα. Ταυτόχρονα, η καθυστερημένη ένταξη στην προετοιμασία κάποιων παικτών, όπως οι Μπουζούρας και Γκρίλλας,  κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών και εν γένει η όχι καλή φόρμα ορισμένων παικτών, σε συνδυασμό με τις δοκιμές που έγιναν, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν σημαίνει ότι ήρθε η καταστροφή, αλλά ένα αποτέλεσμα το οποίο δείχνει τον δρόμο, για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες. Με ψυχραιμία και όχι με πανικό. Εξάλλου ο δρόμος είναι ακόμα πολύ μακρύς. Θα δουλέψουμε σκληρά, και μέσα από τα υπόλοιπα φιλικά προετοιμασίας που έρχονται, και συν το γεγονός ότι η έναρξη του πρωταθλήματος πήγε μια εβδομάδα πίσω, και πιστεύω, στην πρεμιέρα, να είμαστε αυτοί που πρέπει, και που εγώ  θέλω, κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός»!

              Αύριο  στην Κ. Αχαγιά κόντρα στην τοπική  Αχαϊκή!

Επόμενο φιλικό προετοιμασίας για τους «ερυθρόλευκους» της Γαστούνης, είναι αύριο το απόγευμα στο Δημ. Στ. Κ. Αχαγιάς, όπου εκεί ο Αίας θα αντιμετωπίσει την τοπική Αχαϊκή του Αλ. Γαβριλόπουλου στη ρεβάνς του πρόσφατου φιλικού 2 – 2 στο γήπεδο της Ανδραβίδας! Την Κυριακή ο Αίας θα υποδεχτεί τον Παλληξουριακό στη Γαστούνη. Ενώ εκτός απροόπτου, το τελευταίο φιλικό των «ερυθρόλευκων» πριν την πρεμιέρα της Γ΄  εθνικής, θα είναι με τον ΠΑΟΒ στη Γαστούνη, στην πρόβα τζενεράλε των δυο ομάδων πριν τη σέντρα! Εκτός και σήμερα που γίνεται η κλήρωση, έχουμε Ηλειακό ντέρμπι με το «καλημέρα»!

Όλη η επικαιρότητα