Γ Εθνική

Θ. Ανδριόπουλος (Αίας Γαστούνης): «Κάναμε ένα τεράστιο βήμα παραμονής»

Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιημένος αρχικά από τη νίκη με την οποία η ομάδα του αγκάλιασε για καλά την παραμονή της στη Γ΄ εθνική, αλλά και την απόδοση των παιχτών του εως το 60΄, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Αίαντα Γαστούνης, Θόδωρος Ανδριόπουλος.

Ο τεχνικός του Αίαντα, συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη απέναντι στη Θύελλα και τους έδωσε το ελαφρυντικό ότι δεν έχουν τις απαιτούμενες δυνάμεις, προσπαθώντας με δεκάλεπτες εξάρσεις να πάρουν τη νίκη.

Στάθηκε επίσης και στο γεγονός ότι ο Αίας έπαιξε με μια άμυνα αλλαγμένη κατά τo ήμισυ, και στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του, έχουν ξεμείνει από δυνάμεις, παίζοντας ένα πρωτάθλημα δέκα μηνών, χωρίς κανονικές προπονήσεις λόγω της πεντάμηνης αποχής, αλλά και λόγω της ακανόνιστης ροής παιχνιδιών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Καταρχήν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη τους, και την προσπάθεια που έκαναν, ανεξάρτητα αν στο φινάλε αγχωθήκαμε λίγο. Εμείς θέλαμε τη νίκη και παίξαμε αποκλειστικά για το αποτέλεσμα. Ξέραμε από την αρχή, ότι παίζαμε με μια ομάδα όπως Θύελλα, πολύ οργανωμένη και νεανική, με πολύ καλό ρόστερ, η οποία όπως έδειξε, αδικείται από τη βαθμολογική θέση που κατέχει, και η οποία θα έπαιζε ελεύθερο, ποδόσφαιρο.

Όπως άλλωστε και έγινε, παρότι εμείς ευτυχίσαμε να προηγηθούμε νωρίς. Προοδευτικά βάλαμε και ενα πολύ ωραίο δεύτερο γκολ, αρχίζοντας να εδραιώνουμε τη νίκη μας. Όμως το γεγονός ότι παίζαμε με μια άμυνα ανάγκης, λόγω των απουσιών του Μπαρδούση και του Παπαχριστόπουλου, μας ανάγκασε να κάνουμε πολλές εσωτερικές αλλαγές. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνοχή! Έτσι φάγαμε ένα γκολ στο 38΄από το πουθενά, αλλά ευτυχώς στη λήξη του ημιχρόνου με το πέναλτι του Κουλούρη, πήραμε αυτό που δικαιούμασταν στο α΄ ημίχρονο. Στην επανάληψη μετά το 4-1, κάπου στο 60΄, νομίσαμε ότι το ματς τελείωσε. Όμως στο ποδόσφαιρο κανένα ματς δεν τελειώνει πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Σε αυτό βέβαια έπαιξαν ρόλο και τα δυο αυστηρά πέναλτι του διαιτητή, για το οποίο εχω πολλά παράπονα, και ιδίως το πρώτο που δεν υπήρχε. Έτσι στο τέλος αγχωθήκαμε, αλλά όμως όλα καλά. Κάναμε έτσι ένα τεράστιο βήμα παραμονής, και έτσι τώρα ετοιμαζόμαστε για το Σαββατιάτικο ταξίδι μας στο Ληξούρι κόντρα στον τοπικό Παλληξουριακό, όπου πάμε για να τελειώσουμε την παραμονή μας, μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Παίζοντας με μια ομάδα που δεν εχει να χάσει κάτι…, και θα παίξει ελεύθερα και χωρίς άγχοςς.

Όμως εμείς πάμε για το διπλό, παρότι οι συνθήκες λόγω εποχής είναι πολύ δύσκολες, και μας κάνουν να παίζουμε συντηρητικά, και με δεκάλεπτες εξάρσεις, ώστε να παίρνουμε τα ματς».

Όλη η επικαιρότητα