Θ. Βασιλόπουλος: Σύσκεψη για την κορινθιακή σταφίδα

Share

Όλα τα δεδομένα που υπάρχουν για την φετινή παραγωγή και εμπορία κορινθιακής σταφίδας θα τεθούν στο τραπέζι της ευρείας σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Αυγούστου στις 10 το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρου Βασιλόπουλου στην Πάτρα.

Στην σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι εξαγωγικών εταιριών και ομάδων παραγωγών  από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τηρώντας όλα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον covid 19. Με δήλωσή του ο κ Βασιλόπουλος χαρακτήρισε την σύσκεψη ιδιαίτερα σημαντική και πρόσθεσε:

« Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν στην σύσκεψη οι κορυφαίες εξαγωγικές εταιρίες που διατηρούν και συσκευαστήρια κορινθιακής σταφίδας στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας καθώς επίσης και εκπρόσωποι από ομάδες παραγωγών. Βασικό ζητούμενο είναι να εξετάσουμε την πορεία της φετινής  παραγωγής , φυσικά να δούμε και το θέμα της τιμής μιας και βρίσκεται σε εξέλιξη ο τρύγος στα σταφιδοχώρια μας, καθώς επίσης να δούμε συγκεκριμένες δράσεις για την ουσιαστική στήριξη του προϊόντος.»