Viral

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Κανείς δεν ξέρει τι κάνει σήμερα ο «μικρός Χριστός» – Το μοναδικό ίχνος

Ακούστε το άρθρο

 Lonenzo Monet, που υποδύθηκε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» σε νεαρή ηλικία, έχει αφήσει ιστορία στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Αυτά τα υπέροχα πρασινογάλανα μάτια του με το διαπεραστικό βλέμμα, τα σχεδόν απόκοσμα χαρακτηριστικά που παρέπεμπαν σε… άγγελο, δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο. Μάλιστα, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες παιδιά που είχαν σπεύσει να περάσουν από κάστινγκ εκείνη την εποχή.

Ο διάσημος σκηνοθέτης ήθελε ένα νεαρό αγόρι που θα υποδυόταν τον 12χρονο Ιησού και ο Lorenzo Monet είχε όλα τα χαρακτηριστικά που χρειαζόταν ο Τζεφιρέλι τα οποία και πίστευε πως ήταν αρκετά για να περάσει στον κόσμο η αγγελική μορφή του Ιησού στο μεγάλο πανί.

Τα μάτια του τράβηξαν την προσοχή του Τζεφιρέλι στο κάστινγκ ανάμεσα σε τόσους υποψήφιους καθώς έμοιαζαν κατά πολύ με εκείνα του Robert Powell ο οποίος υποδυόταν τον Ιησού στην ενήλικη ζωή του. Πού βρίσκεται όμως σήμερα ο Lorenzo Monet και γιατί κανείς δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για εκείνον;

Οι φαν του, πάντως, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτή την απόκοσμη ομορφιά του και το διαπεραστικό βλέμμα των υπέροχων ματιών του, έχουν δημιουργήσει για εκείνον σελίδα στο facebook και ανταλλάσσουν πληροφορίες που άλλοτε φαντάζουν αληθινές και άλλοτε δημιουργήματα φαντασίας.

Ο ηθοποιός είναι Ιταλός, γεννήθηκε το 1965 και σήμερα είναι 56 ετών. Το βιογραφικό του δεν υπάρχει ούτε στο IMDB, ούτε στη Wikipedia.

Πάντως, οι περισσότεροι από τους φανς του υποστηρίζουν ότι ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στην Τεργέστη στην Ιταλία, ότι έχει σπουδάσει Οικονομικά και εργάζεται στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων.

Δεν είναι γνωστό αν είναι παντρεμένος ή αν έχει παιδιά.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα