Ηλεία

Ιππική συνάντηση στη Μυρσίνη

Ακούστε το άρθρο

Ιππική συνάντηση στη Μυρσίνη πραγματοποίησε ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η Ιππική Συνάντηση πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο του Κοιν. Διαμ. της Μυρσίνης τον κ. Ανδρέα Αποστολόπουλο καθόσον χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του δεν θα ξεχώριζε αυτή η όμορφη καλοκαιρινή Κυριακή.
Ήταν το μόνο πρόσωπο εκτός των συμμετεχόντων που βρέθηκε κοντά μας (αυτονόητο αφού επισκεφτήκαμε περιοχή της ζώνης ευθύνης του) καθόσον λόγω των μέτρων πρόληψης τα οποία ακολουθούμε πιστά, θεωρήσαμε σωστό να μην καλέσουμε φίλους και γνωστούς,πρόσωπα από τις Αρχές του τόπου, συμπολίτες.
Ο καιρός ευνόησε και οι αναμνήσεις από τα καλοκαίρια άλλων δεκαετιών περνούσαν από μπροστά μας -για όσους τα ζήσαμε-ολοζώντανα με το φύσημα του αέρα..
Ο καλπασμός των αλόγων έδινε νότες ζωής στους φοβισμένους τόνους της κοινωνίας.
Η άμαξα που οδηγούσε ο γραμματέας μας ο Γιάννης ο Βαρβαρέσος με τον μικρό του γιο συμπλήρωνε καταπληκτικά την ξεχωριστή αυτή έξοδο των ΣΠΑΡΤΑΚΙΣΤΩΝ.
Επίσης πανέμορφη και η παρουσία της άμαξας του Νίκου του Κορομηλά.
Οι νέοι (ο Δημήτρης, ο Σάκης, ο Γιώργος, ο Αλέξης, ο Γιώργος ο Κωνσταντόπουλος που ήρθε από τη Μέλισσα) έτρεξαν τα άλογα στην παραλία, κάποιοι μπήκαν μαζί τους για μπάνιο (όπως και ο Κώστας ο Κοτσαύτης) και οι αμμόλοφοι με τα άσπρα κρινάκια έστεκαν ως αισιόδοξοι οιωνοί σ’ αυτές τις παράξενες εποχές.
Ο πρόεδρος κ. Σπύρος Κάρδαρης με τη βοήθεια των αντιπροέδρων κ. Κώστα Κοτσαύτη και Χάρη Γεωργιόπουλου καθώς και του διαχειριστή οικονομικών κ. Νίκου Μπαλατλή επιμελήθηκαν το υπέροχο γεύμα.
Ευχαριστούμε τα μέλη μας που πέρασαν την Κυριακή μαζί μας, ευχαριστούμε γιατί αυτή η συνάντηση αποτελεί ένα μικρό δείγμα του κλίματος φιλίας και ομόνοιας που έχουμε στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ”.
Για το Δ.Σ Σοφία Αγραπίδη εκ της γραμματείας

Όλη η επικαιρότητα