Lifestyle

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: H νέα κριτής του GNTM στις πρώτες της δηλώσεις

Ακούστε το άρθρο

ΗΙσμήνη Παπαβλασοπούλου, η νέα κριτής του Greece’s Next Top Model, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου».

Το μοντέλο μίλησε για τα συναισθήματα που νιώθει για το νέο ρόλο που αναλαμβάνει στο reality μοντέλων του Star Channel.

«Είμαι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι στο GNTM φέτος και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα. Όταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή με ξάφνιασε πολύ ευχάριστα. Δεν θα αφήσω μόνιμα την ζωή στο Λος Άντζελες, θα έχω το σπίτι εκεί αλλά προσπαθώ να δημιουργήσω μια ζωή κι εδώ σε λογικά πλαίσια.

Το ID Catwalk κι οι οντισιόν για το GNTM ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Μου άρεσε η ενέργεια κι η δημιουργικότητα κι από παιδιά που δεν έχουνε εμπειρία. Οι οντισιόν ήταν πολύωρες και μου άρεσε. Δεν μου είναι εύκολο να λέω όχι σε παιδιά που δίνουν τα πάντα αλλά πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Αυτά συμβαίνουν. Είμαι 18 χρόνια στον χώρο κι έχω φάει κι εγώ απόρριψη ως μοντέλο. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να περαστώ για αυστηρή, είμαι με τον εαυτό μου. Τα παιδιά θέλω να καταφέρουν πράγματα κι αν θα είμαι αυστηρή, θα είναι για καλό» ανέφερε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα