Lifestyle

Ιωάννα Μπέλλα: Ξεκίνησε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον διαγωνισμό «Miss Universe» (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί τα σχέδια της να μπει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model να ναυάγησαν, όμως η Ιωάννα Μπέλλα είχε plan B και όπως όλα έδειξαν, δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η μελαχρινή καλλονή είναι η «Σταρ Ελλάς 2018» και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη. Αυτός ο τίτλος την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο της όνειρο που δεν είναι άλλο από το να γίνει ένα επιτυχημένο μοντέλο και να περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου.

Η όμορφη Ιωάννα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό «Miss Universe». O διαγωνισμός θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου στην εξωτική Ταϊλάνδη και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος. Η Σταρ Ελλάς έχει ξεκινήσει την σκληρή προπόνηση και ταυτόχρονα προσέχει πολύ την διατροφή της, έτσι ώστε να είναι απολύτως έτοιμη για την μεγάλη βραδιά.

Η εντυπωσιακή Ιωάννα έχει έντονο άγχος και ανυπομονεί πως και πως να ξεκινήσει το ταξίδι της περιπέτειας. Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και γνωρίζει καλά πως με σκληρή δουλειά μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Το πανέμορφο μοντέλο μάλιστα, μοιράζεται μερικά στιγμιότυπα από τις καθημερινές προπονήσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δες στα παρακάτω βίντεο την απαιτητική προετοιμασία της:

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα