Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου – Θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της υπό ειδικές συνθήκες

Όσα είπε η πλαστική χειρουργός, Μαρία Καλοφώνου.
Ακούστε το άρθρο

Για την Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε η πλαστική χειρουργός, Μαρία Καλοφώνου, η οποία από την πρώτη στιγμή μετά την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα είναι στο πλάι της.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», η κ. Καλοφώνου ξεκαθάρισε ότι η εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο κι όλα αυτά που φορούσε είναι κομμάτι της θεραπείας της κι όχι για κάλυψη ή εντυπωσιασμό. Η πλαστική χειρουργός τόνισε ότι ο ήλιος είναι επικίνδυνος για την εξέλιξη της υγείας της και υπογράμμισε ότι θα ζει το υπόλοιπο της ζωής της υπό ειδικές συνθήκες.

Τι θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη της εικόνας της

Η Μαρία Καλοφώνου είπε, επίσης, ότι η Ιωάννα θα δει την εικόνα της να εξελίσσεται μέσα στο χρόνο, καθώς οι επεμβάσεις θα συνεχιστούν, αλλά σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδρομή θα παίξει και η ψυχολογία της.

Τέλος και μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για ένα γενναίο και έξυπνο άνθρωπο και η ίδια δεν περίμενε κάτι λιγότερο από την απόφαση της να εμφανιστεί στο δικαστήριο, ενώ παράλληλα έκανε και μια αναφορά στις πρώτες της μέρες στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση και τις πρώτες της αντιδράσεις.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας. Ο δικηγόρος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η πελάτισσα του επέλεξε να πάει στο δικαστήριο, αλλά όπως επεσήμανε το θέμα είναι γιατί η δράστρια αρνήθηκε να πάει, προβλέποντας πως δεν θα δώσει το «παρών» ούτε στις 30 Σεπτεμβρίου, όταν και θα συνεχιστεί η δίκη για τη φρικιαστική επίθεση.

Τι ζημιά μπορεί να κάνει το βιτριόλι

Ο αναπληρωτής καθηγητής Ενόργανης Χημείας του ΕΚΠΑ, Κωνσταντίνος Μεθενίτης, στην ίδια εκπομπή πραγματοποίησε ζωντανά ένα πείραμα καταδεικνύοντας πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι το βιτριόλι. Απαντώντας, επίσης, σε σχετική ερώτηση, απάντησε πως το βιτριόλι μπορεί να προκαλέσει θάνατο με διάφορους τρόπους.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα