Ηλεία

Ιωάννα Παναγιωτοπούλου: Είμαι υπέρ των επεμβάσεων και σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε όμορφα !

Ακούστε το άρθρο

Η αγάπη για την τέχνη του μακιγιάζ υπέβοσκε από την παιδική ηλικία για την όμορφη και γλυκιά Ιωάννα Παναγιωτοπούλου από τον Πύργο και πάντα θυμάται τον εαυτό της να ψάχνει τρόπους για να την εκφράσει, ώσπου ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και κατάφερε να την σπουδάσει.

Η εμπειρία της στο χώρο του μακιγιάζ είναι μεγάλη αφού έχει λάβει μέρος σε μεγάλες εκδηλώσεις μόδας έχοντας συνεργαστεί με σημαντικούς οίκους προϊόντων ομορφιάς και έχει γνωρίσει καταξιωμένους ανθρώπους από το χώρο του θεάματος.

Παραδέχεται ότι το σωστό μακιγιάζ κάνει θαύματα, δε διστάζει να μας μιλήσει για τα λάθη και τις υπερβολές που κάνουν οι γυναίκες και φυσικά μας δίνει χρήσιμες συμβουλές και μοιράζεται μαζί μας δικά της μυστικα. Η εντυπωσιακή και άκρως θηλυκή Ιωάννα μας μιλά επίσης για τη γνωριμία της με την Ελένη Μενεγάκη και τη στενή φιλία που διατηρεί με τον jeune premie Γιάννη Σπαλιάρα. Στη κουβέντα μας που ακολουθεί απαντά για όλα αυθόρμητα, χαμογελαστα και με πάθος επιβεβαιώνοντας τη θετική της διάθεση και την αγάπη που τρέφει για τη δουλειά, τους ανθρώπους και την ίδια τη ζωή.

Ιωάννα ήταν τυχαία η εμπλοκή σου με το χώρο του μακιγιάζ ; 

Καθόλου τυχαία το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να με ρωτούν τί επάγγελμα θα ακολουθήσω πάντα έλεγα αισθητικός.  Είχα το μικρόβιο από πολύ μικρή.. Δεν μπορουσα να με φανταστώ να κάνω κάτι άλλο…

Το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει και να κάνει θαύματα ;  

Σαφώς και μπορεί ! Αρκεί να χρησιμοποιηθούν τα σωστά προϊόντα και από τους ειδικούς.. Τότε ναι, γίνονται θαύματα.!!!

Πόσο σε επηρεάζει η διάθεση του προσώπου που μακιγιάρεις ;

Έχω μάθει να δουλευω σε όλες τις συνθήκες. Σίγουρα όμως μια καλή διάθεση, ένα χαμόγελο και μια θετική αύρα είναι τα στοιχεία που σε βοηθούν να αποδίδεις ακόμη καλύτερα.!!

Τα 5 καλλυντικά που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα ;

Σίγουρα μια ενυδατική, αντηλιακή προστασια, κρέμα με χρώμα τις γνωστές BB. Ρουζ, μάσκαρα..

Το μακιγιάζ σχετίζεται άμεσα με το χρώμα της επιδερμίδας, εσύ ποιες αποχρώσεις θα επέλεγες για μία λευκή, μία σταράτη και μία μελαχροινή ;

Πολύ σωστά μια καλή επιλογή make up είναι το πιο σημαντικό για την απόδοση ενός ωραίου μακιγιάζ..Προτείνω τις warm, cool, neutral. Είναι πιο safe και basic επιλογές.  Άλλωστε σε κάθε προϊόν αναγράφουν τους τόνους, οπότε η επιλογή γίνεται πιο εύκολη.

Είσαι υπέρ ή κατά των επεμβάσεων ;  

Ειμαι υπέρ σε ότι μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα με ότι αυτό συνεπάγεται. Μια εμφάνιση εξωτερική πάντα μας παρέχει καλή ψυχολογία οπότε, ναι, εγκρίνω τις πλαστικές.

     Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας όμορφος και αξιόλογος άνθρωπος

Ποια γνωριμία-στιγμή θεωρείς πιο σημαντική ως τώρα ; 

Είναι πολλες οι γνωριμίες και οι καλές στιγμές, θα ξεχωρίσω όμως την γνωριμία μου με την Ελένη Μενεγάκη. Είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες που πέρασαν από τον χώρο του θεάματος και μια αξιόλογη γυναίκα.

Τί σημαίνει για εσένα μακιγιάζ ;

Σημαίνει πολλά. Είναι μια σελίδα μεγάλη στην ζωή μου. Είναι ένας χώρος τόσο μαγικός και ωραίος που με συναρπάζει και δεν με αφήνει να βαρεθώ.

Πώς μπορεί κάποια γυναίκα να καταλάβει τι της πηγαίνει στο μακιγιάζ;

Κατ αρχάς μια γυναίκα πρέπει να τολμά και να πειραματιζεται. Γιατί μέσα από όλη αυτή την διαδικασία θα μπορέσει να καταλάβει τί της ταιριάζει. Όταν δεν αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του προσωπου της και δεν βγαίνει κάτι άγριο τότε έχει πετύχει το σωστό.

Αυτό που κάνουν λάθος οι γυναίκες στο μακιγιάζ είναι…

Είναι η υπερβολή στην χρήση των προϊόντων. Για παράδειγμα, η υπερβολική χρήση κάθε φορά foundation είναι εγκληματική γιατί αυτόματα έχουν μια λάθος βάση οπότε ότι και να γίνει στο υπόλοιπο make up είναι ανούσιο. Η βάση είναι το Α και το Ω στο σωστό μακιγιάζ.

Τελικά υπάρχουν άσχημες γυναίκες στις μέρες μας ;

Και βέβαια όχι και το εννοώ ! Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες. Η καθεμία είναι μοναδική αρκεί να ξέρει να αναδεικνύει τα καλα στοιχεία της εμφάνισης της. Και να τονίζει τα δυνατά της σημεία.

Δώσε μας 3 μυστικά ομορφιάς που ακολουθείς.  

Κάνω καλή ενυδάτωση προσώπου καθημερινά, πίνω πολύ νερό και κάνω γυμναστική. Θεωρώ με όλα τα παραπάνω προσφέρουμε βασικά και απαραίτητα πράγματα στον εαυτό μας.

  Η γνωριμία μου με τον Σπαλιάρα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί..  

Με τη showbiz πώς ξεκίνησε η εμπλοκή σου ; Σε έχουμε δει σε περιοδικά και είναι γνωστή η φιλία σου με το Γιάννη Σπαλιάρα..

Ξεκίνησε πριν από πολλα χρονια μέσω της δουλειάς μου. Από εκεί κάνεις πολύ καλές γνωριμιες και εξελίσσεσαι. Όσο για τη γνωριμία μου με τον Γιάννη Σπαλιάρα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί και είμαι τυχερή που τον έχω γνωρίσει. Είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα με ήθος και αρχές. Μακάρι να έχω πάντα τέτοιους ανθρώπους στην ζωή μου, τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ.

Ιωάννα ο χώρος της λάμψης και των χρωμάτων είναι όμορφος ;

Δεν είναι απλά όμορφος, είναι πολύ όμορφος. Είναι ένας χώρος που στην δική μου ζωή φαντάζει τόσο μοναδικός όσο και αν ακούγεται περίεργο. Δίχως λάμψη και χρώματα η ζωή δεν θα ήταν τόσο ωραία..!

Όλη η επικαιρότητα