Προγνωστικά

Κάρντιφ και Φούλαμ στο δρόμο για το Wembley

Ακούστε το άρθρο

Πολλά ειδικά στοιχήματα από το Pamestoixima.gr για τον αποψινό αγώνα των play off της Championship

Η Premier League ολοκληρώθηκε και είναι γνωστές οι 19 από τις 20 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Το τελευταίο εισιτήριο διεκδικούν οι 4 ομάδες που παίρνουν μέρος στα play off της Championship.

Στον πρώτο ημιτελικό, που έγινε χτες, η Σουόνσι κέρδισε με 1-0 τη Μπρένφορντ. Η πρόκριση για τον τελικό θα κριθεί στον αγώνα ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην έδρα της Μπρέντφορντ.

Απόψε, στις 21:45, στο δεύτερο ημιτελικό, θα αναμετρηθούν η Κάρντιφ και η Φούλαμ.

Από 3 σερί νίκες προέρχεται η Κάρντιφ, η οποία τερμάτισε στην 5η θέση με 73 βαθμούς. Αήττητη 6 αγωνιστικές, με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, είναι η Φούλαμ. Διεκδίκησε έως το τέλος την απευθείας άνοδο, αλλά έμεινε στην 4η θέση με 81 πόντους.

Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος έληξε ισόπαλο με 1-1 το μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο στο Κάρντιφ,. Στο ματς του δεύτερου γύρου η Φούλαμ επικράτησε εντός έδρας με 2-0.

Νίκη με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τον αποψινό αγώνα των play off της Championship, Κάρντιφ-Φούλαμ.

Μεταξύ άλλων προσφέρονται οι ακόλουθες επιλογές:

  • Τελικό Αποτέλεσμα και Over/Under.
  • Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει.
  • Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει.
  • Διπλή Ευκαιρία και Σύνολο Γκολ.
  • Κάρντιφ να κερδίσει με ακριβώς ένα γκολ ή ισοπαλία.
  • Φούλαμ να κερδίσει με ακριβώς ένα γκολ ή ισοπαλία.
  • Στοίχημα χωρίς ισοπαλία.
  • Συνολικά γκολ πρώτου ημιχρόνου.

Ο αγώνας ρεβάνς, ανάμεσα στην Φούλαμ και την Κάρντιφ, θα γίνει την Πέμπτη (21:45) στο Craven Cottage.

Στους ημιτελικούς των play off της Championship δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί θα εκτελεστούν πέναλτι.

Οι νικήτριες των δύο ημιτελικών θα προκριθούν στον νοκ άουτ τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Wembley, με έπαθλο το εισιτήριο συμμετοχής στην Premier League της σεζόν 2020-2021.

Όλη η επικαιρότητα