Lifestyle

Κάτια Ζυγούλη: Η πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε και την έκανε να συγκινηθεί

Ακούστε το άρθρο

Τον τελευταίο χρόνο, η Κάτια Ζυγούλη διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube, μέσα από το οποίο μας δείχνει τις δραστηριότητες που ακολουθεί, καθώς και την καθημερινότητά της στο σπίτι με τον Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδιά τους.

Στο τελευταίο της βίντεο, προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση, με αφορμή την πρωτόγνωρη εμπειρία της ψυχοθεραπείας με τα άλογα.

Όπως θα δεις, η Κάτια πήγε στις εγκαταστάσεις της Ιππόλυσης και μας έδειξε βήμα-βήμα πώς την πλησίασαν τα άλογα και τη δέχτηκαν ώστε να ξεκινήσει η ψυχοθεραπεία.

Τον τελευταίο χρόνο, η Κάτια Ζυγούλη διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube, μέσα από το οποίο μας δείχνει τις δραστηριότητες που ακολουθεί, καθώς και την καθημερινότητά της στο σπίτι με τον Σάκη Ρουβά και τα τέσσερα παιδιά τους. Στο τελευταίο της βίντεο, προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση, με αφορμή την πρωτόγνωρη εμπειρία της ψυχοθεραπείας με τα άλογα.

Όπως θα δεις, η Κάτια πήγε στις εγκαταστάσεις της Ιππόλυσης και μας έδειξε βήμα-βήμα πώς την πλησίασαν τα άλογα και τη δέχτηκαν ώστε να ξεκινήσει η ψυχοθεραπεία.

«Νομίζω ότι τα άλογα ήρθαν από μόνα τους με την ιδιότητά τους. Ήταν πολύ ξεκάθαρο. Στην πορεία απλά τους μιλούσα και αυτά μου εξηγούσαν όλη τη δυσκολία που έχω με το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή με τη διαχείριση, την αποδοχή, το να πιστέψω δηλαδή στη δύναμή μου. Είναι μαγικό το ότι αυτά τα πλάσματα με έναν τρόπο σου μιλάνε…» είπε με συγκίνηση…

Δες το βίντεο:

Αναλυτικότερα, το κέντρο στο οποίο βρέθηκε η Κάτια Ζυγούλη, σώζει άλογα, τους προσφέρει αγάπη και καλή ποιότητα ζωής και στη συνέχεια εκείνα με τη σειρά τους βοηθούν τους ανθρώπους μέσα από συνεδρίες μάθησης, θεραπείας και αυτογνωσίας.

 via

Όλη η επικαιρότητα