Ηλεία

Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος Διονύσης από το Κέντρο του δήμου Ήλιδας – Κι όμως θαύματα γίνονται!

Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο 8ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΙΔΑΣ – ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Ένα καινούργιο ποδήλατο, ήταν  το πρώτο που ζήτησε ο 8χρονος Διονύσης από το Κέντρο δήμου Ήλιδας, ο οποίος αποσωληνώθηκε  και επικοινωνεί με το περιβάλλον! Το θαύμα έγινε και πλέον ο μικρός Διονύσης, που το βράδυ της περασμένης Κυριακής παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο χωριό του, σκορπίζει χαμόγελα στους δικούς του ανθρώπους, στους γιατρούς και το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων κ. Ανδρέας Ηλιάδης ανέφερε σήμερα ότι ο 8χρονος επικοινωνεί με το περιβάλλον και είναι ευδιάθετος: Κατάφερε  και έδωσε αυτή τη δύσκολη μάχη και βγήκε νικητής. Μας έκανε όλους χαρούμενους», είπε ο κ. Ηλιάδης που από την πρώτη στιγμή με τους συνεργάτες του, έδιναν τον δικό τους αγώνα, για να τα καταφέρει ο μικρός Διονύσης.

Εκτός από την απόκτηση ενός καινούργιου ποδηλάτου,  ο 8χρονος είπε ότι όνειρό του είναι να γίνει γιατρός. Τις επόμενες ώρες, το παιδί αναμένεται να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων για την αποκατάσταση των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη.

Ο κ. Ηλιάδης, μίλησε για μια πολύμηνη διαδικασία, εκφράζοντας πάντως την αισιοδοξία ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά και ο Διονύσης θα επιστρέψει δυνατός

Όλη η επικαιρότητα