Lifestyle

Καίτη Γαρμπή: Θα εμφανιστεί στο θέατρο; – «Έχω μια προτασάρα» (vid)

Ακούστε το άρθρο

Η Καίτη Γαρμπή ήταν σήμερα καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» όπου μίλησε για το House of Fame και τον ρόλο της στην επιτροπή αλλά και για την πιθανότητα να την δούμε στο θεατρικό σανίδι.

Για το House of Fame δήλωσε: «Αν είχα δουλειά βραδινή δεν θα το αποφάσιζα να πάω στο House of fame. Σίγουρα κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω διαλέγω προσεκτικά τα λόγια μου γιατί δεν θέλω να κακοκαρδίσω κανένα παιδί. Αν ακούσουν λόγια ενθαρρυντικά από τους κριτές θα είναι μόνο συν. Η αλήθεια λέγεται με πολλούς τρόπους διαλέγω να την πω με ωραίο τρόπο.

Έχουν την ηλικία του παιδιού μου, δεν θα ήθελα κάποιος να πληγώσει τον Δημήτρη. Χτες μπήκα στο σπίτι και είδα όλα τα παιδιά. Ξέρουμε ότι τα παιδιά αυτά είναι σε εξέλιξη. Η παραγωγή δεν πήρε έτοιμους τραγουδιστές. Εγώ βαθμολογώ αυτό που ακούω από το ένα live στο άλλο».

Λίγο αργότερα η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της πέρασμα από την «Μουρμούρα» και όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Μουτσινά αν σκέφτεται να ασχοληθεί με την υποκριτική απάντησε:
«Να γίνω ξαφνικά ηθοποιός; Και τι θα κάνουν οι ηθοποιοί. Εγώ αυτό κάνω, τραγουδάω. Ένα πέρασμα το κάνω. Έχω μια προτασάρα αλλά έχε χάρη. Μαζί με όλα αυτά που θα κάνω υπάρχει μια περίπτωση να κάνω ένα γύρο σε πολύ ωραία θέατρα που θα έχω έναν ρόλο».

Όλη η επικαιρότητα