Ελλάδα

Καιρός: Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Ακούστε το άρθρο

Τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια και μεταφορά σκόνης από την Αφρική μέχρι και το Σάββατο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια και μεταφορά σκόνης από την Αφρική μέχρι και το Σάββατο
  • Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή και κατά τόπους θα φτάσει τους 31 βαθμούς
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 μποφόρ

Την Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι τις απογευματινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν στα ανατολικά σε νοτιοανατολικούς και στα δυτικά σε βορειοανατολικούς, με ένταση 4 τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο και θα έχουμε μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 28 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 29 με 31 στο Αιγαίο και την Κρήτη τους 25 με 28 βαθμούς Κελσίου

Καιρός: Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Καιρός Αττική

Καιρός: Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ που το μεσημέρι προς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός: Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΚΟΝΗΣ

Όλη η επικαιρότητα