Μεσσηνία

Καλαμάτα: Ολόκληρη οικογένεια από περιοχή της Κυπαρισσίας νοσηλεύτηκε στην κλινική Covid 19

Οι γονείς ανήκουν στην ευπαθή ομάδα ηλικιωμένων ΑΝΩ των 60 ετών .
Ακούστε το άρθρο

 Ανησυχητικά παραμένουν τα στοιχεία για την πανδημία στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας καθώς άγγιξε τόσο τα κοινοτικά διαμερίσματα όσο και τις συνοικίες της αλλά και το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης το οποίο βρίσκεται σε μία ιδιότυπη καραντίνα.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν έλα μάλιστα περιστατικό που μας διηγήθηκε διακεκριμένος αναγνώστες μας σε συνοικία της περιοχής μας. Πρόκειται για μία οικογένεια σε συνοικία της Κυπαρισσίας που νόσησε ολόκληρη οικογένεια τεσσάρων ατόμων καθώς μετά τους γονείς νοσήσαν και τα δυο παιδιά έναν εκ των οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η νοσηλεία όλης της οικογένειας στην κλινική COVID 19 του νοσοκομείου της Καλαμάτας.

Οι γονείς ανήκουν στην ευπαθή ομάδα ηλικιωμένων ΑΝΩ των 60 ετών σημειωτέον. Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν σταδιακά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες περισσότερα μέλη πήραν εξιτήριο ήδη το τελευταίο 48ωρο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ίσως ανάλογα περιστατικά υπάρχουν στο κοινωνικό περίβολο, ενώ σε ερώτησης μας εάν η οικογένεια είχε εμβολιαστεί ο αναγνώστης μας απάντησε αρνητικά, ενώ ο ίδιος προσφέρθηκε να βοηθήσει την άτυχη οικογένεια για τη μεταφορά του καθώς ήρθε από την Αθήνα προκειμένου να παρέχει την οποιαδήποτε βοήθεια εκ μέρους του. Πρόκειται για καθημερινές οικογενειακές ιστορίες που ελάχιστες από αυτές δυστυχώς βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και τον ευχαριστούμε.

Όλη η επικαιρότητα