Ηλεία

Καλό ταξίδι κύριε Νίκο…

Ακούστε το άρθρο

Καλό ταξίδι κύριε Νίκο…

«Έφυγε» σήμερα από την ζωή ο γνωστός Αμαλιαδίτης δικηγόρος Νίκος Σ. Φραγκογιαννόπουλος, στα 90 του χρόνια. Ο Ν. Φραγκογιαννόπουλος ήταν ένας από τους γνωστότερους δικηγόρους της Ηλείας, έχοντας αναλάβει σημαντικές και γνωστές υποθέσεις και επίτιμος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Άνθρωπος που ενδιαφέρονταν για τα κοινά, είχε διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος και γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ενώ ήταν για χρόνια ενεργό μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ στην Ηλεία.

Επί χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας, πρωτοστατούσε σε δράσεις για τον πολιτισμό και όχι μόνο.

Ανήσυχο πνεύμα και με το δικό του ιδιαίτερο χιούμορ, ήταν ένας ενδιαφέρον συνομιλητής και όλοι θυμούνται το πάθος του για την δικηγορία.

Η κηδεία του τελείται αύριο στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο νεκροταφείο Αμαλιάδας, όπου συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο «αντίο».

Η εφ. «Πατρίς» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι κύριε Νίκο…

Ο  συλλυπητήριος  Χαιρετισμός του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας και το ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας καταγράφει σήμερα 16 Ιανουαρίου 2021 μια μεγάλη απώλεια στο πρόσωπο του αείμνηστου πλέον και διακεκριμένου μέλους του, του Νίκου Φραγκογιαννόπουλου.

Μετά από μία μεγάλη και λαμπρή παρουσία στα έδρανα των δικαστηρίων “ο δικός μας” Νίκος μας αποχαιρέτησε σήμερα πλήρης ημερών, αφήνοντας πίσω του θλίψη για την απώλεια του, αλλά και περηφάνια για την όλη παρουσία του ανάμεσά μας για πάνω από 50 χρόνια. Τίμησε με τον εξαιρετικό και υποδειγματικό τρόπο τον ρόλο του ως υπερασπιστής του δικαίου και διαδραμάτισε επίσης κύριο και καταλυτικό τρόπο με την κοινωνική δραστηριότητά του.

Πανταχού παρών σε όλες τις εκδηλώσεις έδινε το παρών και σφράγισε με την παρουσία του μια ολόκληρη εποχή στην περιοχή μας.

Δυστυχώς οι υγειονομικές συνθήκες και οι απαγορεύσεις των κοινωνικών συναθροίσεων δεν μας δίνουν το δικαίωμα να χαιρετίσουμε έναν υπέροχο άνθρωπο, καταξιωμένο επιστήμονα και έναν πνευματικό δημιουργό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει σεβαστέ συνάδελφε και δάσκαλε όλων μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αθανάσιος Θεοδόσης

Σύμφωνα με το ψήφισμα του Συλλόγου ένα ποσό θα κατατεθεί στο “Χαμόγελο Του Παιδιού”: 

“Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας στο άκουσμα του θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου και επιτίμου Προέδρου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΡΑΓΚΟΓΙΝΑΝΝΌΠΟΥΛΟΥ συνεδρίασε σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 εκτάκτως στο γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου για να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του , απεφάσισε επίσης να καταθέσει στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία και να καταθέσει ένα χρηματικό ποσό στο Χαμόγελο Του Παιδιού στη μνήμη του εκλεκτού συναδέλφου”.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας:

“Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας στο άγγελμα του θανάτου του συμπολίτη μας Δικηγόρου Νίκου Φραγκογιαννόπουλου, τ. Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαλιάδας, τ. Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, τ. Προέδρου του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας, ομόφωνα αποφασίζουν :
1. Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του
2. Να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη του.
3. Να παραστεί ο Πρόεδρος του Δ.Σ στην ακολουθία κήδευσης του”.

Αμαλιάδα Δ.Ήλιδας 16/01/2021
Ο Δήμαρχος Για το Δ.Σ Γιάννης Λυμπέρης

Ο Πρόεδρος Αντώνιος Πατρινός

Όλη η επικαιρότητα