Προγνωστικά

«Καλύτερη στο Γιβραλτάρ… by far»

Γράφει ο Κώστας Φίλιος
Ακούστε το άρθρο

Διάβασε εδώ ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για τις ξενες στοιχηματικες εταιριες

Δύο προτάσεις απόψε, μία από το Γιουρόπα, μία από το Κόνφερενς Λιγκ, αμφότερες με χαμηλό ποντάρισμα. Νωρίς είναι ακόμα, θα μας δοθούν ευκαιρίες για «ανοίγματα» στην πορεία της σεζόν.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, αποτελεί τεράστια επιτυχία για τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ και μόνο το ότι συμμετέχει στον 3ο προκριματικό. Πως έγινε αυτό; Ήταν τυχερή η πρωταθλήτρια της μικρής αυτής χώρας, καθώς πέτυχε στον 1ο προκριματικό (του Τσάμπιονς Λιγκ) την απογοητευτική και εκτός κλίματος Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο. Για φανταστείτε, δεν έχει η Ελλάδα εκπρόσωπο στο Γιουρόπα Λιγκ κι έχει το Γιβραλτάρ!

Προκρίθηκε (με 5-0 εντός μάλιστα) κι έπεσε πάνω στην Κλουζ, ανυπέρβλητο εμπόδιο κι αποκλείστηκε με δύο ήττες, οπότε μεταπήδησε στο Γιουρόπα. Κάτι αντίστοιχο περιμένω να συμβεί και τώρα, από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία κοίταξε στα μάτια τη Γιουνγκ Μπόις από την Ελβετία (επίσης στο Τσάμπιονς Λιγκ). Καμία σχέση ανάμεσα στα πρωταθλήματα Γιβραλτάρ και Σλοβακίας, πάω με το διπλό στο χάντικαπ.

Δεύτερη πρόταση από το Κόνφερενς Λιγκ. Τι ομάδα αυτή η Σλασκ. Όσα πάνε κι όσα έρθουν, στον προηγούμενο γύρο έθεσε εκτός την Αραράτ κερδίζοντας 4-2 στην Αρμενία και φέρνοντας 3-3 στην εντός έδρας ρεβάνς. Παρόμοια εικόνα και στο πρωτάθλημα Πολωνίας, όπου στα δύο τελευταία έφερε 2-2 με τη Βάρτα Πόζναν και κέρδισε με 2-1 την Κρακόβια. Πιο πίσω αγωνιστικά η Χαποέλ Μπερ Σεβά, καθώς το πρωτάθλημα Ισραήλ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, όμως αξιόλογη ομάδα που φιλοδώρησε με 6 γκολ τη βουλγαρική Άρντα στον προηγούμενο γύρο. Μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα.

Διάβασε περισσότερα Προγνωστικά Europa League στο Foxbet.

Όλη η επικαιρότητα