Αχαϊα

Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική ΠΓΝΠ: Η οµάδα έδεσε, ο ασθενής αντιµετωπίστηκε

Ακούστε το άρθρο

Σήµερα αναµένεται να καθίσει στην καρέκλα του και σιγά – σιγά να επανέλθει σε πλήρη λειτουργία ο κ. Βασίλης που είναι ο πρώτος ασθενής που υποβλήθηκε σε καρδιοχειρουργική επέµβαση χθες στο ΠΓΝΠ.

Η εγχειρητική πρεµιέρα εξελίχθηκε εξαιρετικά, σύµφωνα µε τα όσα δήλωσε στην «Π» ο αναπληρωτής καθηγητής και διευθυντής της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής Νίκος Χαροκόπος. «Ο ασθενής µας είναι πολύ καλά. Είµαστε ευχαριστηµένοι από την όλη πορεία» µας είπε ο κ. Χαροκόπος και πρόσθεσε: «Προσωπικά οφείλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την οµάδα και κυρίως στο νοσηλευτικό προσωπικό που προσαρµόστηκε στα καινούργια δεδοµένα µε πολύ ενθουσιασµό. Με εντυπωσίασε η αυτοθυσία του, το κέφι και η διάθεση για συµµετοχή σε αυτή την προσπάθεια που κάνουµε. Ξέρετε, οι επεµβάσεις αυτές δεν είναι του ενός ανθρώπου αλλά ολόκληρης οµάδας αποτελούµενης από 8-9 άτοµα. Είναι λοιπόν πολύ σηµαντικό και ενθαρρυντικό για το επόµενο βήµα µας ότι όλοι µαζί δέσαµε και προσφέραµε το καλύτερο στον ασθενή µας».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ∆ΟΥΓΕΝΗ

Τη στήριξή του στη νέα προσπάθεια λειτουργίας της Κλινικής καταθέτει µε επιστολή που έστειλε στην «Π» ο καθηγητής Καρδιοθωρακοχειρουργικής και προκάτοχος του κ. Χαροκόπου, ∆ηµήτρης ∆ουγένης, εκφράζει δηµοσίως τα συγχαρητήριά του προς την οµάδα της Κλινικής.

Ειδικότερα, ο κ. ∆ουγένης, σηµειώνει: «Προς τον ∆ιευθυντή κ. Νίκο Χαροκόπο και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής και του Χειρουργείου του ΠΓΝΠ Αγαπητοί Συνάδελφοι, ∆εχθείτε τα θερµά µου συγχαρητήρια για την επανέναρξη των Καρδιοχειρουργικών επεµβάσεων στο Πανεπιστηµιακό Νοσοκοµείο Πατρών. Είµαι σίγουρος ότι θα πετύχετε τους µεγάλους και σηµαντικούς στόχους σας και σύντοµα θα δηµιουργήσετε µία από τις καλύτερες κλινικές στη χώρα µας. Συγχαρητήρια στη ∆ιοίκηση του Νοσοκοµείου και της 6ης ΥΠΕ για την στήριξη που σας παρείχε. Εύχοµαι εκ βάθους καρδίας σε όλους καλή επιτυχία στους ιατρονοσηλευτικούς και ακαδηµαϊκούς σας στόχους και υγεία και χαρά στις οικογένειες σας. Με εκτίµηση και συναδελφική αγάπη».

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Όλη η επικαιρότητα