Ψυχαγωγία

Καρτ ποστάλ: Αλικάκη, Κωνσταντίνου και Σουίφτ στη σειρά της Βικτόρια Χίσλοπ για την ΕΡΤ

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται τα γυρίσματα στην Κρήτη για την καινούργια σειρά της ΕΡΤ που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ.

Οι 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς της ΕΡΤ έχουν πρωταγωνιστή και συνδετικό κρίκο τον Τζόζεφ (Aνδρέας Κωνσταντίνου), έναν ελληνικής καταγωγής εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, ο οποίος επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη σ’ ένα συναρπαστικό και δυναμικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του, μέσα από το οποίο θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί.

Αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο και στην Ελούντα τα γυρίσματα ενός ακόμα επεισοδίου που έχει τίτλο «Το ζαχαροπλαστείο» με την ιστορία να αναφέρεται στην Αγγελική (Ναταλία Σουίφτ), που έχει ταλέντο στη ζαχαροπλαστική και τα γλυκά της να είναι μικρά έργα τέχνης.

Μέσα στον πυρετό της δημιουργίας, ζει εγκλωβισμένη σε μια μικρή κοινωνία και στα σχέδια της μητέρας της (Μυρτώ Αλικάκη) για γάμο και οικογένεια.

Η γνωριμία της Αγγελικής όμως, με τον Joseph (Αντρέα Κωνσταντίνου) θα είναι καταλυτική και θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή της.

Τη σειρά σκηνοθετεί ο Γιώργος Παπαβασιλείου, ενώ την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*), η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος. Η σύνθεση πρωτότυπης μουσικής και τα τραγούδια είναι του Μίνου Μάτσα, ενώ σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

Η Καρτ Ποστάλ θα προβληθεί από την ΕΡΤ1 την καινούργια σεζόν και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα δικαιώσει την επιλογή της ΕΡΤ για την επιλογή της.

Πηγή: newsit

Όλη η επικαιρότητα