Ψυχαγωγία

Καρτ ποστάλ: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στο Λονδίνο – Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας σειράς της ΕΡΤ

Ακούστε το άρθρο

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, η οποία αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού τη νέα σεζόν, φέρει την υπογραφή της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ καθώς είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της. Ο λόγος για το «Καρτ ποστάλ».

Τα γυρίσματα της σειράς «Καρτ ποστάλ» όχι μόνο ξεκίνησαν αλλά αυτά τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, ολοκληρώθηκαν.

Ο σκηνοθέτης της σειράς Γιώργος Παπαβασιλείου ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα για τις ανάγκες των γυρισμάτων, που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικές τοποθεσίες του Λονδίνου, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Μάργκαρετ Κλούνι (Victoria, Last Christmas, Here comes hell) και Γουίλ Χίσλοπ (Βραβείο Μουσικής Κωμωδίας, Ηνωμένο Βασίλειο), οι οποίοι υποδύονται τους Έμι και Μάρτιν.

Τα γυρίσματα της σειράς, που αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, 12 στιγμιότυπα μιας καταβύθισης στη δίψα για ζωή, θα συνεχιστούν στην Κρήτη, στον Άγιο Νικόλαο, από τις 22 Μαρτίου.

Η ιστορία

Κάθε φωτογραφία κι ένας ολόκληρος κόσμος, μια ιστορία και μια απαρχή. Πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- σε όλες τις ιστορίες της σειράς «Καρτ ποστάλ» είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία, Ουζερί Τσιτσάνης, Τελευταίο σημείωμα, Ευτυχία κ.ά.), ο οποίος υποδύεται έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, τον Τζόζεφ, που επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή.

Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη θέτοντας μύχιες ερωτήσεις που έχουν τις ρίζες τους στον φόβο της απόρριψης, της απώλειας, του θανάτου. Μέσα από ένα ταξίδι συναισθηματικής μαθητείας, θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα