Lifestyle Smile

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Χώρισαν έπειτα από 10 χρόνια γάμου

Aνακοίνωση εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους.
Ακούστε το άρθρο

Έπειτα από δέκα χρόνια γάμου, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους. 

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 με πολιτικό γάμο. Είχε φθάσει στο δημαρχείο της Φιλοθέης με ένα ασημί τζιπ. Ήταν και οι δύο χαμογελαστοί και προσηνείς. Η τελετή έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Η νύφη φορούσε ένα μίνι νυφικό φόρεμα του οίκου Laskaris, ενώ ο γαμπρός ένα σακάκι μαό και ασορτί παντελόνι με την υπογραφή του ίδιου σχεδιαστή. Μετά την τελετή οι νεόνυμφοι δήλωσαν μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχείς, είναι μια πολύ χαρούμενη και γιορτινή ημέρα για μάς. Και στα δικά σας».

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης  έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα η παρουσιάστρια, είχε εξομολογηθεί ότι η μεγαλύτερη «τρέλα» που έχει κάνει είναι ότι παντρεύτηκε τον Κρατερό Κατσούλη.

«Είναι τρελός ο άνθρωπος. Ο Κρατερός είναι ιδιαίτερος άνθρωπος τον οποίο θαυμάζω πολύ, άσχετα αν είναι διαφορετικός από μένα. Αυτό που μας συνέβη, συνέβη παρά πολύ γρήγορα αλλά και πάρα πολύ φυσικά. Είναι μια τρέλα την οποία την υποστηρίζω και είμαι πολύ ευτυχισμένη με αυτή μου την επιλογή» είχε δηλώσει στο περιοδικό «You».

«Θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, ο πολιτικός έγινε γιατί ήμουν έγκυος. Ο μπαμπάς μου βέβαια είχε πει τότε ότι έτσι όπως έγινε ήταν κανονικός γάμος και αναρωτιόταν γιατί δεν είχαμε φέρει κι έναν παπά. Θα θέλαμε κάποια στιγμή να κάνουμε έναν θρησκευτικό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει και θα μου άρεσε να έχει ευλογηθεί η συνάντησή μας, η συνεύρεσή μας και η οικογένειά μας από την εκκλησία» πρόσθεσε.

Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου (Copyright: NDP)

Κατερίνα Καραβάτου: Η νέα τηλεοπτική της στέγη μετά το «αντίο» στο Star

Μετά από μία αναπάντεχη εξομολόγηση στον αέρα της τελευταίας της εκπομπής στο Star, η Κατερίνα Καραβάτου βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Η γνωστή παρουσιάστρια ανήκει πλέον στο δυναμικό του Mega και ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία τους.

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της. Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή. Άμεση, δυναμική, οξυδερκής. Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το “σπαθί” της, δουλεύοντας σκληρά. Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κανάλι.

Κατερίνα Καραβάτου: «Πένθησα, πέρασα πολύ άσχημα – Ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω»

H Κατερίνα Καραβάτου, στην τελευταία εκπομπή της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου», είπε όλα όσα δεν είχε ξαναπεί στο παρελθόν στον τηλεοπτικό αέρα. Σε έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό, η παρουσιάστρια μίλησε με μοναδικό τρόπο για τον οριστικό «αντίο» της στο κανάλι του Star. Μίλησε για τη συνέπεια, την ταπεινότητα, τη σεμνότητα και τους καλούς τρόπους. «Αποχαιρετώ την Κατερίνα Καραβάτου της “Φωλιάς των Κου Κου” και δεν θυμώνω πια».

«Δεν πρέπει να με κοιτάτε με αγωνία γιατί εγώ είμαι ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος τιμά τη δουλειά του, τους εργοδότες του, τους συνεργάτες του και πορεύεται με αγάπη ακόμα και όταν δεν την εκλαμβάνει. Αισθάνομαι αυτή τη στιγμή αγάπη και ευγνωμοσύνη. Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμώ, Ξέρω να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες και τις δικές μου και των άλλων. Ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω.

[…] Πέρασα πάρα πολλά στάδια τις τελευταίες μέρες, ας μη γελιόμαστε, και όχι μόνο τις τελευταίες μέρες, το τελευταίο πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκούντως σκληρή και διδακτική, με λάθη από όλους μας, με γενναίες συγγνώμες και απολογίες -τουλάχιστον από μένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Μια χρονιά πολύ εποικοδομητική, πολύ δημιουργική, πολύ ευφάνταστη και πολύ πλούσια.

Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος κι εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση έτσι ακριβώς όπως σας το λέω. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκανα ότι δεν καταλαβαίνω, προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα, έκλαψα, πέρασα πάρα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν! Πένθησα! Υπήρξα απαρηγόρητη. Στάθηκα δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια, διαβάζοντας ένα απόσπασμα το βιβλίο «Να σου πω μια ιστορία». «Έρχομαι σήμερα εδώ με ψηλά το κεφάλι ως η Κατερίνα που γνωρίζετε για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα Καραβάτου της Φωλιάς των Κου Κου. Και ήρθα εδώ για να μοιραστώ μαζί σας τα πλεονεκτήματα του να μη θυμώνουμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από μένα που δεν με υπερασπίστηκα όσο θα έπρεπε και θέλω να συγχωρέσω όσο πιο γρήγορα μπορώ όλους τους ανθρώπους που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε για να μπορέσω να συνεχίσω μπροστά. Κατέληξα σε αυτό που ήξερα πάρα πολύ καιρό και ήταν εδώ μπροστά μου. Ξέρετε ποιο ήταν αυτό; Ότι είναι σίγουρο πως το χειρότερο από το να φας ένα μήλο και να βρεις ένα σκουλήκι μέσα, είναι να φας ένα μήλο και να βρεις μισό σκουλήκι μέσα» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Πηγή: ethnos.gr

Όλη η επικαιρότητα