Ηλεία

Κατρίνης για Καραλή: «Τέταρτος στον κόσμο, πρώτος στην καρδιά μας!»

Ακούστε το άρθρο

Σε δήλωση σχετικά με την πορεία του Πυργιώτη Εμμανουήλ Καραλή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προχώρησε ο βουλευτής νομού Ηλείας του ΚΙΝ.ΑΛ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ένα παιδί 21 χρονών, έκανε περήφανη την Ελλάδα και την Ηλεία.

Ο «Μανόλο» που γεννήθηκε στη γη που «μεγάλωσε» και η Ολυμπιακή ιδέα, απέδειξε ότι στον αθλητισμό υπάρχουν επιτεύγματα που αξίζουν το ίδιο, ίσως και περισσότερο από ένα μετάλλιο.

Μπήκε στον τελικό του επί κοντώ με το σπαθί του και με άλμα στα 5.80μ ήρθε τέταρτος, αφήνοντας πίσω του Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές όπως ο Γάλλος Λαβιλενί και ο Πολωνός Λίσεκ.

Έφτασε μια ανάσα από το μετάλλιο.

Δίδαξε το ήθος του αγωνιστή αφού το καθαρό πρόσωπο, το πλατύ χαμόγελο, το ατόφιο ταλέντο η αθλητική κουλτούρα και ανοιχτή καρδιά, είναι αυτά που τον χαρακτηρίζουν.

Ο Εμμανουήλ Καραλής απέδειξε σε όλους μας πως οι πραγματικοί πρωταθλητές είναι αυτοί που δεν το βάζουν κάτω. Γι’ αυτό και είμαστε σίγουροι πως τα επόμενα χρόνια αυτό το παιδί, θα σηκώσει πολλές φορές ψηλά την ελληνική σημαία, θα διεκδικήσει και θα κερδίσει πολλά μετάλλια.

Συγχαρητήρια στον Ηλείο αθλητή, στον προπονητή του και την οικογένειά του, την οποία φρόντισε και ο ίδιος να ευχαριστήσει δημοσίως, με μια φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου και τον έκανε διάσημο όχι μόνο για το επίτευγμά του, αλλά για την μεγάλη του καρδιά.

Όλη η επικαιρότητα