Ψυχαγωγία

Καφέ της Χαράς: Απόψε ρίχνει τίτλους τέλους

Ακούστε το άρθρο

Το Καφέ της Χαράς άνοιξε ξανά τις πόρτες του και υποδέχθηκε τους τηλεθεατές με καινούργια επεισόδια. Η απόφαση της διοίκησης του ΑΝΤ1 να εγκρίνει καινούργιο κύκλο της σειράς του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά δικαιώθηκε από τη θετική ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού.

Το Κολοκοτρωνίτσι και οι τρομεροί κάτοικοί του μπήκαν στο σπίτι μας, για πρώτη φορά, το 2003 και μέσα από την καθημερινότητά τους, μας διηγήθηκαν απίστευτες, μαγικές ιστορίες… αλλά και μεγαλώνοντας τα επόμενα χρόνια με τις επαναλήψεις γενιές τηλεθεατών. Λογικό λοιπόν που ο ΑΝΤ1 έκανε το Καφέ της Χαράς… σημαία του για να εορτάσει μέσα από τον καινούργιο κύκλο την εικοσάχρονη «ζωή» του στο τηλεοπτικό τοπίο.

Τώρα όμως, ήρθε το φινάλε και οι ήρωες θα μας αποχαιρετήσουν, με τον Περίανδρο και τη Χαρά να έχουν αποδεχτεί το γάμο των παιδιών τους, λέγοντας ότι αυτοί θα μείνουν απλά συμπέθεροι δίνοντας τόπο στα νιάτα. Ο Όθων τα βρίσκει με την Άντζυ. Επειδή, όμως, η ζωή δεν είναι ελληνική ταινία για να τελειώνουν όλοι ζευγάρια στην εκκλησία, η Αρετή φεύγει για μία θέση σε ένα νοσοκομείο στην Αθήνα και ο Δημήτριος καταφεύγει σε ένα μοναστήρι.  Έξι μήνες μετά, η Βάλια είναι έγκυος και ο Θόδωρος έχει χωρίσει με τη Ρόδη. Παράλληλα, η υπόθεση του εμπρησμού του Καφέ βγαίνει στην επιφάνεια ξανά, από μία νέα μαρτυρία που ενοχοποιεί τον Περίανδρο, οδηγώντας στην ομολογία του πραγματικού ενόχου. Και ενώ οι δύο συμπέθεροι ετοιμάζονται να υποδεχτούν το εγγονάκι τους ένα θαύμα συντελείται…

Απόψε λοιπόν, στις 9, το Καφέ της Χαράς θα κλείσει οριστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, κερνώντας όμως, μέχρι και το τελευταίο πλάνο του, χαρά στο τηλεοπτικό κοινό.

via

Όλη η επικαιρότητα