Ψυχαγωγία

Καφέ της Χαράς: Ο Νίκος Ψαρράς κάνει άνω κάτω το Κολοκοτρωνίτσι

Ακούστε το άρθρο

Νέο πρόσωπο από το έπόμενο επεισόδιο στο Καφέ της Χαράς – Ποιο ρόλο θα υποδυθεί Κολοκοτρωνίτσι ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ψαρράς.

Ένα νέο πρόσωπο θα δούμε στο επόμενο επειδόδιο στο Καφέ της Χαράς. Την επόμενη Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, το Καφέ της Χαράς επιστρέφει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αναμένεται να δούμε και ένα νέο χαρακτήρα να εισβάλει στη σειρά. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ψαρράς θα υποδυθεί τον Ιάσονα, τον σύντροφο της Χαράς, με την οποία είναι μαζί σχεδόν δέκα χρόνια.

Ο Ιάσονας είναι αρχιτέκτονας – μηχανικός και μέτοχος σε κατασκευαστική εταιρεία. Έρχεται με τη Χαρά στο Κολοκοτρωνίτσι, σκοπεύοντας να κάνει μια μεγάλη οικονομική επένδυση εκεί.

Όμορφος, γοητευτικός, πετυχημένος και γλυκομίλητος, κατακτά όποιον τον γνωρίζει. Φαντάζει ο τέλειος άντρας, έχει όμως και τη σκοτεινή πλευρά του…

Για το Νίκο Ψαρρά θα είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε σ’ ένα κόντρα ρόλο με έντονο το κωμικό στοιχείο. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Νίκος Ψαρράς είπε το ναι στο Χάρη Ρώμα και στην Άννα Χατζησοφιά. Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί το σύντροφο της Χαράς (Ρένια Λοϊζίδου), που έρχεται στο χωριό, άγνωστο με ποιες διαθέσεις.

via

Όλη η επικαιρότητα