Ηλεία Πολιτική

ΚΕΔΕ: Την πρότασή της καταρτίζει η παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» του Γ. Λυμπέρη

Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ήλιδας για την συνεδρίαση της ΚΕΔΕ με θέμα τις μεταρρυθμίσεις στην Κεντρική Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση

Την πρότασή της καταρτίζει η παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα»

Την πρόταση της παράταξης «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα τις μεταρρυθμίσεις στην Κεντρική Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση, καθορίζει το απόγευμα της Τρίτης ο επικεφαλής της ,Δήμαρχος Ήλιδας, κ. Γιάννης Λυμπέρης και τα μέλη της.

Η συνάντηση της παράταξης θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και στη συνέχεια θα κατατεθεί προς συζήτηση στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε.  το μεσημέρι της Τετάρτης, στην αίθουσα «OLYMPIA» του Ξενοδοχείου DIVANI CARAVEL στην Αθήνα.

Η συμβολή της ΚΕΔΕ και βέβαια της αντιπολίτευσης του Διοικητικού της Συμβουλίου που εκφράζει ο επικεφαλής της κ. Γιάννης Λυμπέρης, θα είναι καθοριστική στην κατάρτιση του νομοσχεδίου που θα επανακαθορίσει το ρόλο, τις αρμοδιότητες, τους πόρους, την οργάνωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις σχέσεις της με τα άλλα επίπεδα της Δημόσιας Διοίκησης.

Τα μέλη της παράταξης «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» και ο επικεφαλής κ. Λυμπέρης θα καταρτίσουν την πρότασή τους μετά από αξιολόγηση του σημερινού ρόλου, των προβλημάτων και των δυνατοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο την αναβάθμισή της αφού πρώτα εντοπιστούν τα προβλήματα που «βάζουν φρένο» στην ανάπτυξη των Δήμων όλης της χώρας.

Όλη η επικαιρότητα