WEB tv Ηλεία

ΚΕΘΕΑ: Δρασεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών με περίπτερα ενημέρωσης σε όλη την Ηλεία (vid)

λογκο ΚΕΘΕΑ
Ακούστε το άρθρο

Με κεντρικό μήνυμα «Στάσου πλάι μου» το ΚΕΘΕΑ κορυφώνει τις προσπάθειές του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τα θέματα της εξάρτησης με μία πανελλαδική καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, τον Ιούνιο.

Στον Πύργο και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Ηλείας το Πολυδύναμο Κέντρο Πύργου και η Μονάδα Κοινωνικής Ένταξης Πύργου προγραμματίζουν περίπτερα ενημέρωσης ως εξής:

Τρίτη 22 Ιουνίου στη Βάρδα (έναντι Δημαρχείου) και στα Λεχαινά (πλατεία Αγίου Αθανασίου Λεχαινών) Ώρες 10:00 π.μ. – 13:00 π.μ.

Τετάρτη 23 Ιουνίου στη Ζαχάρω (κεντρική πλατεία, στην συμβολή των οδών Ερμού και Ε.Ο. Πύργου – Καλαμάτας) και στην Κρέστενα(κεντρική πλατεία έναντι Δημαρχείου) Ώρες 10:00 π.μ. – 13:00 π.μ.

Πέμπτη 24 Ιουνίου στη Γαστούνη (κεντρική πλατεία, στην οδό Γεωργίου Σισίνη) και στην Αμαλιάδα (Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας) Ώρες 10:00 π.μ. – 13:00 π.μ.

Παρασκευή 25 Ιουνίου στην Αρχαία Ολυμπία (στο Δημόσιο χώρο parking) και στην Αμαλιάδα (πλατεία Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας) Ώρες 18:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ.

Σάββατο 26 Ιουνίου στον Πύργο (στο Λάτσειο Μέγαρο και στην πλατεία Ιατρίδη) Ώρες 18:00μ.μ. έως τις 22:00 μ.μ.

Τις ανωτέρω ημερομηνίες θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές δράσεις στις ευρύτερες περιοχές με διανομή έντυπου υλικού. Παράλληλα στα ενημερωτικά περίπτερα θα υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης ατομικών συναντήσεων με εξαρτημένους και γονείς-συγγενείς από επιστημονικό προσωπικό των Μονάδων.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Πύργου και η Μονάδα Κοινωνικής Ένταξης Πύργου παρέχουν μία ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση για την εξάρτηση από το αλκοόλ, τον τζόγο, το διαδίκτυο/gaming και τα ναρκωτικά.

Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν με σεβασμό στο απόρρητο. Οι Πράξεις είναι ενταγμένες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014- 2020» και χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Όλη η επικαιρότητα