Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Ο κ. Μητσοτάκης έχει προσωπική ευθύνη για τις προκλητικές και προσβλητικές εικόνες από την Ικαρία

Ακούστε το άρθρο

«Προκλητικές και προσβλητικές» χαρακτηρίζει τις εικόνες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία το Κίνημα Αλλαγής. 

Σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ, αναφέρει πως πρόκειται για εικόνες «προσβλητικές για τον πολίτη που καλείται να κλειστεί στο σπίτι του από τις έξι και να τηρήσει τα μέτρα κατά της πανδημίας, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, κορυφαίοι υπουργοί και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνωστίζονται και γευματίζουν».

«Προσβλητικές για την Ελευθεροτυπία καθώς τόσο οι εικόνες του συνωστισμού, όσο και της διαμαρτυρίας κατά του πρωθυπουργού και της συνοδείας του, αποσιωπήθηκαν από τα περισσότερα μέσα», συνεχίζει.

«Ματαιοπονεί η Κυβέρνηση αν νομίζει ότι μπορεί να ελέγχει την πληροφόρηση. Το κύμα αγανάκτησης κατακλύζει τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο κυνισμός και η αλαζονεία της Κυβέρνησης της ΝΔ και του Πρωθυπουργού που νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου θέτουν και σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει προσωπική ευθύνη», καταλήγει το ΚΙΝΑΛ αποδίδοντας προσωπική ευθύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα