Κινηματογράφος

Κινηματογραφική ταινία Peaky Blinders

Ακούστε το άρθρο

Ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ, επιβεβαίωσε ότι μετά την τελευταία σεζόν η δράση θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Ο Στίβεν Νάιτ την περασμένη Δευτέρα ανακοίνωσε ότι η δραματική σειρά του BBC θα ολοκληρωθεί μετά από έξι κύκλους, αλλά και ότι η ιστορία θα συνεχιστεί σε «άλλη μορφή».

Σε πιο πρόσφατες δηλώσεις του στο Deadline, ο Στίβεν Νάιτ παραδέχτηκε ότι ενώ αρχικά σκόπευε να γυρίσει επτά κύκλους της σειράς η πανδημία του κορωνοϊού έφερε αλλαγή σχεδίων.

«Η Covid-19 άλλαξε τα σχέδιά μας» είπε ο Βρετανός σεναριογράφος και σκηνοθέτης . «Αλλά μπορώ να πω ότι το σχέδιό μου από την αρχή ήταν να ολοκληρώσω το Peaky Blinders με μια ταινία. Αυτό θα συμβεί» πρόσθεσε.

Η δημοφιλής σειρά Peaky Blinders διηγείται την ιστορία μιας συμμορίας με οικογενειακούς δεσμούς, η οποία κυριαρχεί στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ τα χρόνια μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Στίβεν Νάιτ αποκάλυψε επίσης ότι έχει προσεγγιστεί για να διασκευάσει την τηλεοπτική σειρά σε παράσταση μπαλέτου και μιούζικαλ στο West End.

Στην ανακοίνωσή του με την οποία γνωστοποιεί ότι η σειρά θα λάβει τέλος ο δημιουργός της αποκάλυψε ότι η παραγωγή του έκτου κύκλου άρχισε τελικά μετά από μήνες καθυστερήσεων.

«Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν απ’ όλες και είμαστε σίγουροι ότι οι καταπληκτικοί θαυμαστές μας θα τη λατρέψουν. Ενώ η τηλεοπτική σειρά θα ολοκληρωθεί, η ιστορία θα συνεχιστεί με άλλη μορφή» διευκρίνισε.

via

Όλη η επικαιρότητα