Lifestyle Smile

Κλέλια Ανδριολάτου: Η νέα μούσα του Παπακαλιάτη κατάγεται από την Ηλεία (pics)

Η Κλέλια Ανδριολάτου κατάγεται από το Κατάκολο.
Ακούστε το άρθρο

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από 11 χρόνια, στο τηλεοπτικό του σπίτι, το MEGA, με τη νέα πολυαναμενόμενη σειρά «Ο Δάσκαλος».

Με φόντο την Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, ο «Δάσκαλος» ξεκίνησε τα γυρίσματα των επεισοδίων του που έχει κάνει το φανατικό κοινό του δημιουργού να αδημονεί για την τηλεοπτική επιστροφή του.

Στη νέα του τηλεοπτική δουλειά μάλιστα, που υπογράφει και πρωταγωνιστεί, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μας συστήνει τη νέα του τηλεοπτική παρτενέρ, Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία κατάγεται από την Ηλεία, και συγκεκριμένα από το Κατακολο.

Όπως αναφερει το in.gr, στη νέα σειρά «Ο δάσκαλος» που ετοιμάζει για το Mega ο 45χρονος Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδύεται έναν παντρεμένο δάσκαλο μουσικής ο οποίος διορίζεται σε ένα σχολείο ενός μικρού νησιού. Ο γάμος του κλονίζεται όταν γοητεύεται από μια μαθήτρια της Τρίτης Λυκείου, βάζοντας φωτιά στη ζωή του…

Σε αυτόν τον ρόλο θα δούμε την Κλέλια Ανδριολάτου.

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η Κλέλια Ανδριολάτου ξεκίνησε καριέρα μοντέλου από την εφηβεία κιόλας. Η πρώτη της δουλειά ήρθε το 2010 όταν ήταν 14, όμως τέσσερα χρόνια αργότερα ξεκίνησε σπουδές δημοσιογραφία; και δημοσίων σχέσεων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών και στο «Επί Κολωνώ» το 2013, ο Ανδρέας Γεωργίου τής έδωσε ρόλο στο σήριαλ «Μπρούσκο», ενώ το καλοκαίρι 2016 συμμετείχε στο θεατρικό έργο «Ένα εξοχικό παρακαλώ» που έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.

Σήμερα η 25χρονη ηθοποιός και μοντέλο μετρά ήδη πολλές συνεργασίες με ελληνικές εταιρείες από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Επίδοξη influencer έχει αδυναμία στα social media, διαθέτει πάνω από 162.000 followers στο Instagram και το προφίλ της είναι γεμάτο με πολύχρωμε φωτογραφίες από τα επαγγελματικά της κυρίως βήματα.

Όλη η επικαιρότητα