Ελλάδα

Κοκαΐνη – Κύκλωμα: Κυρία των βορείων προαστίων παρήγγειλε «δηλητήριο» για το σύζυγό της

Ακούστε το άρθρο

Απίστευτους διαλόγους κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της έρευνας για το «ξήλωμα» του κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη σε επωνύμους και μη στην Αθήνα, λειτουργώντας στο πρότυπο «επιχείρησης» που την ονόμαζαν «24hnonstop», λόγω του ότι έκανε «ντελίβερι» όλο το 24ωρο.

Το Newsbomb.gr αποκαλύπτει τη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης, η οποία προκάλεσε «άγχος» σε αρκετούς… vip πελάτες, κυρίως των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Μία συνομιλία που προκάλεσε έκπληξη ακόμα και στους αστυνομικούς ήταν αυτή ανάμεσα σε διακινητή του κυκλώματος και πελάτισσα, η οποία έκανε «παραγγελίες» από τηλεφωνική σύνδεση που ανήκει σε εταιρία με έδρα την Κηφισιά. Η κυρία αυτή κάλεσε στο «επαγγελματικό» τηλέφωνο του κυκλώματος και ζήτησε να τις κάνουν ντελίβερι «2». Τότε ο διακινητής άρχισε να διαπραγματεύεται μαζί της, λέγοντας ότι θα εκτελέσει την παραγγελία αρκεί να πάρει «3» στην τιμή των 250 ευρώ.

Το αξιοπερίεργο, ωστόσο, έρχεται στη συνέχεια της συνομιλίας. Η πελάτισσα λέει στον διακινητή ότι δεν θέλει να είναι τα ίδια αυτά που θα της δώσει και ότι θέλει τα δικά της να είναι «πολύ καλά» και «γερά», ενώ στο σύζυγό της θέλει να του δώσει να πιει «δηλητήριο», αναφερόμενη προφανώς στην ποιότητα και τη μεγαλύτερη νόθευση που θέλει να έχει η ποσότητα που προορίζεται για το σύζυγό της. Μάλιστα ο διακινητής της προτείνει να του δώσει από την ίδια ποιότητα, με την πελάτισσα να είναι τελείως αρνητική. Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Σε άλλη περίπτωση το κύκλωμα λαμβάνει κλήση από γυναίκα επιχειρηματία που βρίσκεται στην Κάντζα και ρωτάει εάν μπορεί να του παραδοθεί «1». Ο διακινητής απαντάει ότι είναι μακριά και ότι άμα θέλει «1» θα της το πάει αλλά θα το χρεώσει 100 ευρώ.

Η πελάτισσα ανέφερε ότι δεν είχε τόσα λεφτά πάνω της και ότι έχει 80 ευρώ, με το διακινητή να λέει ότι μπορεί να την πάει ο ίδιος στην τράπεζα για να βγάλει λεφτά, ενώ στο τέλος καταλήγουν να αγοράσει «ένα κορυφή» έναντι 90 ευρώ.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης τεσσάρων εκ των κατηγορουμένων, Σωτήρης Ντινόπουλος, Κωνσταντίνος Παύλου και Γιάννης Γλύκας, δηλώνουν στο Newsbomb.gr ότι «η διάσταση που δίνεται στην υπόθεση είναι υπερβολική! Η επιμελής ανάγνωση της δικογραφίας αναδεικνύει την έλλειψη στοιχείων για κάποιους κατηγορουμένους και μία μικρότερη εμπλοκή για κάποιους άλλους. Προφανώς η πλήρης αποτύπωση της συμμετοχής των κατηγορουμένων θα εκφραστεί με τη δικαστική απόφαση όταν η υπόθεση ωριμάσει».

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα