Media

Κομάντα και Δράκοι Spoiler: Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Ακούστε το άρθρο

Ανεξήγητα ζωντανοί εφιάλτες. Τρομακτικά όνειρα που βγαίνουν αληθινά. Μία κατάρα που «ξυπνάει» κάθε 100 χρόνια.

Η νεανική, μεταφυσική ιστορία «Κομάντα και Δράκοι» που φέρει την πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη έρχεται κάθε Κυριακή, στις 22:30, στο MEGA.

Διερευνώντας «Τα όρια»

Ο Γιώργος, μετά τη λιποθυμία του, συνέρχεται στο Άσραμ. Εκεί, γνωρίζει τον γκουρού Μπάμπα Μπομπ και την Ίριδα, οι οποίοι ενημερώνουν τον Βασίλη για το που βρίσκεται ο γιος του.

Οι Δράκοι αναζητούν τον Ντόντο, που κρύβεται στο «αρχηγείο» των παιδιών για να τους ξεφύγει. Η Λουλού και ο Σήφης ζητούν συγγνώμη από τον Γιώργο που τον εγκατέλειψαν στο Άσραμ και τον αποδέχονται ως μέλος της παρέας. Τα Κομάντα βρίσκουν τον Ντόντο κρυμμένο στο αρχηγείο τους και ο Γιώργος διαπιστώνει πως το αγόρι που βλέπει στα όνειρά του είναι υπαρκτό και έχει ανάγκη από βοήθεια.

Το Καλοχώρι αναστατώνεται από περίεργα γεγονότα και παρεξηγήσεις που δημιουργούνται απρόσμενα ανάμεσα στους χωριανούς και ο Βασίλης καλείται να τα διαχειριστεί. Ο Μπάμπα Μπομπ εξαφανίζεται χωρίς ίχνη. Η Ίρις προσεγγίζει τον Βασίλη, περιγράφοντάς του κάποια περίεργα μεταφυσικά γεγονότα που βίωσαν στο Άσραμ, όσο βρισκόταν εκεί ο Γιώργος, αναίσθητος. Ο Βασίλης την αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό.

Οι Δράκοι αιχμαλωτίζουν ξανά τον Ντόντο, ενώ ο Γιώργος, στο όνειρό του, συναντά τη μητέρα του που τον παροτρύνει να ξεπεράσει τους φόβους του. Ο αρχηγός των Δράκων, Δρακο-Μιχάλης, αποφυλακίζεται προμηνύοντας νέα προβλήματα στη ζωή του Ντόντου.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα