Ηλεία

Κοντά στα σχολεία ο «Κύκνος»

Ακούστε το άρθρο

Δύο laptop στο Ειδικό Σχολείο Αμαλιάδας προσέφερε τις προηγούμενες μέρες το εργοστάσιο «Κύκνος», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει το σχολείο ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Στο πλαίσιο αυτής της στήριξης των σχολείων το εργοστάσιο, βρίσκεται σε συνεργασία με τον δήμο Ήλιδας, ώστε να καλυφθούν κι άλλες ανάγκες σε αναλώσιμα είδη.

Προ ημερών τους δύο φορητούς υπολογιστές, παρέδωσαν στο Ειδικό Σχολείο ο αντιδήμαρχος Ήλιδας τεχνικών υπηρεσιών κ. Θανάσης Φουντάς με την Γ.Γ. του δήμου Ήλιδας κα Νίκη Κοκκαλιάρη.

Ο κ. Φουντάς χαρακτήρισε πολύ σημαντική την κίνηση της διεύθυνσης του εργοστασίου «Κύκνος», εκφράζοντας τις ευχαριστίες του δήμου για την στήριξη των σχολικών μονάδων, σε μια έτσι κι αλλιώς δύσκολη συγκυρία.

Ο «Κύκνος» προσέφερε και δέκα πίνακες αιθουσών στο 1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας και τις επόμενες μέρες θα παραδοθούν laptop στο 1ο Δημοτικό Αμαλιάδας, στο Δημοτικό Σχολείο Χαβαρίου και στο Νηπιαγωγείο Καλυβίων.

Το εργοστάσιο «Κύκνος», μας έχει γνωστοποιήσει ότι η προσφορά θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα  για την κάλυψη κι άλλων αναγκών,  κυρίως σε αναλώσιμα», ανέφερε ο κ. Φουντάς.

Όλη η επικαιρότητα