Αιτωλοακαρνανία

Κορωνοϊός: Βράζουν Μεσολόγγι και Αγρίνιο – Σήμα κινδύνου από τα νοσοκομεία

Ακούστε το άρθρο

Σημαντική αύξηση στους νοσηλευόμενους με κορωνοϊό σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 26 είναι οι ασθενείς με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Αγρινίου και 22 σε αυτό του Μεσολογγίου…

Aυτό σημαίνει ότι οι κλίνες covid στα δύο μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αιτωλοακαρνανίας γεμίζουν ασφυκτικά και η ανάγκη για αύξηση των κρεβατιών είναι μεγάλη, με δεδομένη την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, αυτό συζήτησε χθες και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης σε σύσκεψη που είχε στο νοσοκομείο Αγρινίου και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα κρεβάτια αναμένεται να αυξηθούν και να ξεπεράσουν τα 60 για ασθενείς με κορωνοϊό στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Αγρινίου.

Ανάλογη αύξηση των κρεβατιών δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πληρότητα των κλινών βρίσκεται στο 100% από προχθές.

Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο Αγρινίου γεμάτη είναι και η ΜΕΘ κορωνοϊού, όπου νοσηλεύονται πέντε ασθενείς. Συνολικά δηλαδή 31 ασθενείς με κορωνοϊό αν προσθέσουμε αυτούς στην κλινική covid.
 

Όλη η επικαιρότητα