Ελλάδα

Κορωνοϊός: Γλέντι μέχρι το ξημέρωμα – Εικόνες ντοκουμέντα από το κλαμπ στο Μπουρνάζι

Ακούστε το άρθρο

Ίδιες εικόνες, στο ίδιο κλαμπ, πέντε μέρες μετά.

Στα αριστερά της οθόνης ο συνωστισμός και τα μηδενικά μέτρα προστασίας τη νύχτα που εμφανίστηκε ο Πάνος Καλίδης στο κλαμπ Βoutique στο Μπουρνάζι και παρουσίασε αποκλειστικά το Live News.

Δεξιά, οι νέες εικόνες μέσα από το νυχτερινό κέντρο, την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων αυστηρότερων μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Μόνο που αυτή τη φορά, υπήρξαν κυρώσεις.

Η ώρα είναι μία μετά τα μεσάνυχτα. Μάσκα ούτε για δείγμα. Όρθιοι οι θαμώνες χορεύουν ο ένας δίπλα στον άλλο, απολαμβάνοντας την μουσική από τους dj’s και άφθονο αλκοόλ. Και το χειρότερο…; Αυτές οι εικόνες εξελίσσονται ενώ ήδη η αστυνομία έχει κάνει έλεγχο στις 12 και πέντε, έχει επιβάλει πρόστιμο 5000 ευρώ στη διεύθυνση και λουκέτο λειτουργίας για τρεις μέρες.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος, μιλώντας αποκλειστικά στο Live news, δίνει τη δική του ερμηνεία για τα γεγονότα.

Το clubbing συνεχιζόταν κανονικά, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ανέβασαν θαμώνες στα social media, παρά τις γνωστές πια, παραινέσεις των υπαλλήλων, να μην δημοσιοποιηθεί εικόνα στο διαδίκτυο από το εσωτερικό του κλαμπ.

Κι έτσι, στις 2 παρά 20, αστυνομικοί μπήκαν από την πίσω πόρτα για τον έλεγχο νούμερο 2.

Τρεις ημέρες, ήταν το λουκέτο που επιβλήθηκε στον πρώτο έλεγχο γιατί σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία, την δεύτερη φορά επιβλήθηκε νέο διοικητικό πρόστιμο 5000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας του κλαμπ για 20 ημέρες. Πρόστιμο 150 ευρώ έλαβαν έκαστος οι 108 θαμώνες που «πιάστηκαν» να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας. Αυτό, ο υπεύθυνος του καταστήματος, το θυμάται.

Με την Αττική πλέον να «βαδίζει» σε τεντωμένο σκοινί εξαιτίας την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, κάποιοι δυστυχώς συνεχίζουν να είναι… αδιόρθωτοι.

Το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με θαμώνες, στις 12.30 οι καταστηματάρχες έκλεισαν τις πόρτες που βγάζουν στο δρόμο και άνοιξαν τις πίσω πόρτες. Λίγο μετά τη μία από καταγγελία πολιτών ήρθε η αστυνομία.

Οι ιδιοκτήτες τότε ισχυρίστηκαν ότι όσοι μπήκαν – μπήκαν, και θα μείνουν μέσα μέχρι τις πέντε το πρωί.

Πηγή: Mega

Όλη η επικαιρότητα