Ηλεία

Κορωνοϊός – Ηλεία: Τρία νέα «εισαγόμενα» κρούσματα μετά την 23χρονη!

Ακούστε το άρθρο

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ «ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ» ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ 23ΧΡΟΝΗ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ – ΑΠΟ ΘΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ…

Τρεις ακόμη Ηλείοι φαίνεται να «χτυπήθηκαν» από την πανδημία του κορωνοϊού, με την περίπτωσή τους να διαπιστώνεται χθες το απόγευμα ύστερα από εξετάσεις που υπεβλήθησαν και βγήκαν θετικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ, τα δύο άτομα είναι ζευγάρι το οποίο επέστρεψε στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας από διακοπές σε περιοχή του Ιονίου.

Από τις εξετάσεις που υπεβλήθησαν διαγνώστηκαν αμφότεροι θετικοί στον ιό, ενώ και η μητέρα ενός εκ των δύο μελών βρέθηκε θετική κολλώντας από την επαφή με τους δύο φορείς.

Διαπιστώνεται όπως και στο κρούσμα της 23χρονης από περιοχή του δήμου Ήλιδας που είχε πάει διακοπές στην Πάρο, έτσι και εδώ έχουμε την περίπτωση του εισαγόμενου κρούσματος.

Τα κρούσματα του ιού δείχνουν να βρίσκονται σε έξαρση, γεγονός ανησυχητικό καθώς μπορεί να αποτελέσει αφορμή να παρθούν σκληρότερα μέτρα προκειμένου να διακοπεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Όλη η επικαιρότητα