Ηλεία

Κορωνοϊός: Κλείνει τμήμα του Λυκείου Γαστούνης

Ακούστε το άρθρο

Κλειστό από την Τετάρτη, τμήμα της Β’ τάξης του Γενικού Λυκείου Γαστούνης αφού μαθήτρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό  ως επαφή άλλου επιβεβαιωμένου  κρούσματος.

Το πρώτο τμήμα της Β’ Λυκείου Γαστούνης από την Τετάρτη και για 14 ημέρες θα παραμείνει κλειστό και οι 21 μαθητές και μαθήτριες θα συνεχίσουν τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πηνειού Δημήτρης Βασιλόπουλος, επικοινώνησε το απόγευμα της Τρίτης, με την διευθύντρια του Λυκείου κ. Χρυσάνθη Περιβολάρη και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους ανακοίνωσε ότι έγινε απολύμανση όλου  του σχολικού συγκροτήματος.

Σημειώνεται πως παραμένει κλειστό το Κυλικείο το οποίο διαχειρίζεται επιχείρηση, εργαζόμενος της οποίας, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ακομη, κλειστή παραμένει  η Ε τάξη του 3ου δημοτικού Γαστούνης.

Οι διευθυντές και εκπαιδευτικοί και των δύο σχολικών συγκροτημάτων τηρούν αυστηρώς το υγειονομικό πρωτόκολλο και το ίδιο ζητούν και από τους μαθητές.

Στο μεταξύ η επιχείρηση “Καμπάς” στη Γαστούνη με δημόσια ανάρτησή της αναφέρει: “Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι ύστερα από έλεγχο test covid-19 όλο το προσωπικό της επιχείρησης που είχε έρθει σε επαφή ή όχι με κρουσμα είναι αρνητικοί χωρίς κανένα σύμπτωμα. Το προσωπικό θα παραμεινει ομως σε καραντινα μεχρι το πέρας του 14ημερου σεβομενοι παντα την δημοσια υγεια των συμπολιτων μας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ”.

Όλη η επικαιρότητα