Ελλάδα

Κορωνοϊός – Μαλεσίνα: Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας 26χρονος

Ακούστε το άρθρο

Γεμάτα όλα τα κρεβάτια στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Λαμίας – Νέες εισαγωγές και στο «Πέτρινο»

Ένας άνδρας ηλικίας 26 ετών από τη Μαλεσίνα διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ κορωνοϊού του νοσοκομείου Λαμίας καθώς αντιμετώπισε επιπλοκές από τον Covid-19, σύμφωνα με το LamiaReport.gr.

Σημειώνεται πως η διασωλήνωση του 26χρονου έγινε την ώρα που ελευθερώθηκε μία κλίνη στη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν ένας 75χρονος άνδρας με καταγωγή από τη Μαλεσίνα. Μάλιστα η ΜΕΘ Covid έχει πληρότητα 100% από τις 7 Μαρτίου.

Να σημειωθεί ότι  στα 22 περιστατικά που έχουν νοσηλευτεί από τις αρχές Φεβρουαρίου στη ΜΕΘ κορωνοϊού είχαμε μέχρι στιγμής 8 εξιτήρια και 2 θανάτους (μία 87χρονη από τη Στυλίδα και ένας 71χρονος από τη Μαλεσίνα), ενώ 12 συμπολίτες μας εξακολουθούν να δίνουν τη μάχη τους με τον ιό.

Την ίδια ώρα υπάρχουν και άλλα σοβαρά περιστατικά που νοσηλεύονται στο «Πέτρινο». Μάλιστα ένας 60χρονος, επίσης από τη Μαλεσίνα, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Λάρισας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Υπενθυμίζεται ότι και η κλινική κορωνοϊού είναι σχεδόν γεμάτη από ασθενείς στη συντριπτική τους πλειοψηφία από τη Λοκρίδα και ειδικά από τη Μαλεσίνα.

Όλη η επικαιρότητα