Ελλάδα

Κορωνοϊός: Μυστήριο με το θάνατο 76χρονου διασωληνωμένου – Ερευνάται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Ακούστε το άρθρο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον θάνατο 76χρονου ασθενούς με κορωνοϊό, που ήταν διασωληνωμένος σε απλή κλινική στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο άνδρας πέθανε χθες το απόγευμα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο κάποιος να αποσυνέδεσε ή να έκοψε τα καλώδια από τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί διαπίστωναν ότι η κατάσταση της υγείας του 76χρονου βελτιωνόταν αισθητά. Παρόλα αυτά ο ασθενής απεβίωσε, βάζοντας σε υποψίες τους γιατρούς, οι οποίοι φέρονται να βρήκαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέουν το σύστημα της παροχής οξυγόνου και άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρεται να ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού της αναπνευστικής συσκευής με την οποία ήταν διασωληνωμένος ο άτυχος ασθενής ο οποίος εξέπνευσε επειδή σταμάτησε να λειτουργεί ο αναπνευστήρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε εξέλιξη έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί τι πραγματικά συνέβη.

Οι αρχές ερευνούν αν υπήρξε κάποιου είδους τεχνικό πρόβλημα στη λειτουργία του μηχανήματος ή αν υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση στο σύστημα που κρατούσε στη ζωή τον 76χρονο ασθενή.

Μάλιστα, ως ύποπτος εξετάζεται ασθενής ο οποίος νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με τον 76χρονο.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα