Κόσμος Υγεία

Κορωνοϊός: Νοσοκόμα έκανε το εμβόλιο και λιποθύμησε μπροστά στις κάμερες (Βίντεο)

Ακούστε το άρθρο

H Tiffany Dover είναι νοσοκόμα στο CHI Memorial Hospital του Τένεσσί και έκανε το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Παρασκευή. Η νεαρή γυναίκα μετά τον εμβολιασμό παρέστη σε συνέντευξη τύπου και κλήθηκε να μιλήσει για την εμπειρία της. Κανείς δε φανταζόταν αυτό που επακολούθησε.

Όπως αναφέρει η New York Post μετά από λίγη ώρα από την έναρξη της συνέντευξης η γυναίκα ένιωσε αδυναμία και έντονη ζαλάδα.

“Όλο το προσωπικό, ξέρετε είμαστε ενθουσιασμένοι με τον εμβολιασμό. Εργαζόμαστε σε μονάδα Covid και τα μέλη της ομάδας μου θα έχουν την ευκαιρία να εμβολιαστούν πρώτοι” ξεκίνησε να λέει η Dover, μα στη συνέχεια σταμάτησε. “Συγνώμη, ζαλίζομαι” είπε ξαφνικά και λιποθύμησε.

Οι γιατροί που βρίσκονταν πίσω της την έπιασαν και έτσι δεν τραυματίστηκε. Είχαν περάσει 17 λεπτά από τη στιγμή που έκανε το εμβόλιο.

Τι συνέβη;
Η νοσοκόμα εξήγησε πως η αιτία της λιποθυμίας δεν ήταν ο εμβολιασμός αλλά μια συγκεκριμένη ευαισθησία που έχει και την καθιστά ευάλωτη στον παραμικρό πόνο. Ακόμα και ένα τσίμπημα στο μικρό της δάχτυλο μπορεί να την κάνει να λιποθυμήσει, είπε χαρακτηριστικά.

Όλη η επικαιρότητα