Αχαϊα Ηλεία

86χρονος με κορωνοϊό από χωριό της Ολυμπίας στην ΜΕΘ του Ρίου

Ακούστε το άρθρο

Στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρίου διακομίσθηκε εσπευσμένα 86χρονος από χωριό του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο οποίος είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

O 86χρονος που έχει και υποκείμενα νοσήματα, αρχικά διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, με υψηλό πυρετό και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Ο ηλικιωμένος ασθενής δεν είχε διασωληνωθεί έως αργά το απόγευμα της Δευτέρας και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους γιατρούς του νοσοκομείου να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν ταχύτερα η περίπτωσή του και να μην χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Πάντως η κατάσταση του από τους ιατρούς κρίνεται αρκετά σοβαρή, αλλά ελπίζουν ότι με την κατάλληλη αγωγή θα μπορέσει να αναρρώσει.

Να σημειωθεί ότι ο 86χρονος δεν συγκαταλέγεται στα κρούσματα της Δευτέρας, τα οποία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, αφού η Ηλεία δεν αναφέρεται να έχει κρούσμα, είτε γιατί καταγράφηκε ως κρούσμα στην Π.Ε. Αχαΐας, είτε γιατί θα ανακοινωθεί κατά την ενημέρωση της Τρίτης.

Όλη η επικαιρότητα