Ηλεία

Κρέστενα: Έφοδος αστυνομικών σε σπίτι – Υπήρχαν φόβοι για οπλισμένο άνδρα

Ακούστε το άρθρο

Σημαντική και συντονισμένη επιχείρηση, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας, μετά από πληροφορία που έλαβαν, πως άνδρας είχε κλειστεί στο σπίτι του στην περιοχή των Κρεστένων έχοντας στην κατοχή του όπλο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, συγγενικό πρόσωπο του άνδρα –που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- και το οποίο διέμενε σε κοντινή απόσταση, άκουσε ένα δυνατό κρότο, που έμοιαζε με πυροβολισμό και άμεσα κάλεσε τις αρχές.

Αρχικά στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων  ενώ λίγο αργότερα βρέθηκαν εκεί και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος, έχοντας στο πλάι του το διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου Χαράλαμπο Πατσούρη και άνδρες της ΟΠΚΕ.

Παρά τις κλήσεις των αστυνομικών προκειμένου να βγει από το σπίτι του, ο άνδρας δεν αποκρινόταν. Έτσι αποφασίστηκε η έφοδος εντός της οικίας από τους άνδρες της ΟΠΚΕ, που με αλεξίσφαιρα γιλέκα, ασπίδες και κράνη, έλαβαν θέση και εισέβαλαν σπάζοντας την πόρτα.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κρεστένων.

Κατά τις έρευνες των αστυνομικών στην οικία του, βρέθηκε ένα όπλο τύπου ρέπλικα.

*Φωτογραφία αρχείου

Όλη η επικαιρότητα