Lifestyle

Κρίσιμες ώρες για τη Σοφία Βόσσου: Εσπευσμένα εκ νέου στο νοσοκομείο

Ακούστε το άρθρο

Κρίσιμες ώρες για τη Σοφία Βόσσου, η οποία νοσηλεύεται και πάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο!

Μόλις 48 ώρες από την ώρα που η δημοφιλής βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ευχαριστούσε τον κόσμο για την αμέριστη αγάπη που της δείχνει χρειάστηκε να μπει εκ νέου στο νοσοκομείο, αφού κρίθηκε άμεση και αναγκαία η εισαγωγή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να συνεχίσει ενδονοσοκομειακά τη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται, προκειμένου να αντεπεξέλθει ο οργανισμός της στη δύσκολη περιπέτεια που περνάει με την υγεία της.

Τόσο η ίδια όσο και οι δικοί της άνθρωποι πίστεψαν πως το πρόβλημα είχε ξεπεραστεί. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, την Κυριακή (6/12) το πρωί, νιώθοντας καλύτερα, μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της, όπου βρισκόταν μετά τις δύο επεμβάσεις που είχε κάνει στο στομάχι, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της με ένα μικρό βιντεάκι.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε. Είναι σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη, με συγκινήσατε όλοι. Δεν θα προλάβω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά γιατί είναι τόσα πολλά που θα χρειαστώ πάνω από ένα μήνα. Σας αγαπάω και ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά όλους», ανέφερε στο μήνυμά της.

Πηγή: Newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα