Lifestyle Smile

Κρίστη Παπαδοπούλου: Παραμυθένιος γάμος για την ηθοποιό της σειράς «8 Λέξεις»

Ακούστε το άρθρο

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της βιώνει η πρωταγωνίστρια της σειράς “8 Λέξεις” Κρίστη Παπαδοπούλου καθώς παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μιχάλη Μπούσιο.

Το ζευγάρι έχοντας στο πλευρό τους τις οικογένειές του και φιλά του πρόσωπα, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και επισφράγισε τον έρωτά του.

Όπως αναφέρει το in.gr, η Κρίστη Παπαδοπούλου και ο Μιχάλης Μπούσιος γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια, το καλοκαίρι του 2019 και η πρόταση γάμου έγινε μετά τον πρώτο χρόνο σχέσης.

Η Κρίστη Παπαδοπούλου έχει καταγωγή από την Κύπρο και εδώ και ένα χρόνο ζει μόνιμα στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει υποκριτική στο Κρατικό Θέατρο, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με βάση την υποκριτική, τη μουσική και το χορό.

Στις “8 Λέξεις” κρατούσε τον ρόλο της συζύγου του Αιμίλιου Φωκά (Θεοχάρης Ιωαννίδης), της Μάγδας.

«Και κάπως έτσι, απρόσμενα αναπάντεχα και με πολλή ευλογία από φίλους και συγγενείς ανοίξαμε έναν καινούριο κύκλο! Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, από όλες τις χώρες που μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί, ήταν συγκινητικό να βλέπεις σχεδόν όλη σου την ζωή σε ένα πάρτυ, στέλνω πολλή αγάπη και σε αυτούς που έλειπαν!

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.. τελικά ήταν όμορφο!! Μακαρι να είμαστε καλά να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε !

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο που μέχρι λίγους μήνες πριν ήταν άγνωστος για μένα αλλά ήταν ένας Άγγελος και με βοήθησε σε όλα τα πράγματα για να γίνει αυτό το πάρτυ πιο όμορφο @angelastavrinou να σε έχει ο Θεός πάντα καλά! Κουμπαρουληδες να μας προσέχετε ! Αγαπημένοι γονείς σας ευχαριστούμε για όλα που μας χαρίσατε απλόχερα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κρίστη Παπαδοπούλου.

Όλη η επικαιρότητα