Ελλάδα

Κτηνωδία στη Νίκαια: Μαχαίρωνε με μανία σκύλο στη μέση του δρόμου

Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Νίκαια.

Σύμφωνα με καταγγελία από αυτόπτες μάρτυρες, καθηγητής μαχαίρωνε στη μέση του δρόμου και με μανία έναν λευκό σκύλο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που προχώρησε σε καταγγελία, το πρωί στις 8:30 περίπου επί της οδού Άγγελου Σικελιανού στην Άνω Νεάπολη Νικαίας είδε τον φερόμενο ως δράστη πεσμένο στην άσφαλτο και τον δικό του δεσποζόμενο σκύλο τρία τετράγωνα μακριά να σέρνει το λουρί του.

Όταν έτρεξε στο σημείο να συνδράμει διαπίστωσε, όπως είπε στο SKAI.gr, ότι είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα με το δεξί του χέρι σε ένα λευκό μεγαλόσωμο σκύλο και με το αριστερό του χέρι μαχαίρωνε τα πλευρά του σκύλου από την αριστερή πλευρά. Μαχαίρωνε το άτυχο ζώο με τέτοιο μένος που τρύπησε τον πνεύμονα του σκύλου.

Ο σκύλος ήταν ημιλιπόθυμος γιατί είχε χάσει πάρα πολύ αίμα, ωστόσο, ο δράστης δεν σταματούσε.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Ένας άλλος γείτονας εκείνη την στιγμή χτυπούσε το σκυλί με σιδερένιο σκουπόξυλο στο κεφάλι. Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα και όσα καταγγέλλει στο SKAI.gr, ότι δεν σταματούσαν να μαχαιρώνουν και να χτυπάνε το σκυλί μέχρι που χτύπησαν δύο εκ των παρευρισκομένων.

Μετά ήρθε η αστυνομία που είχε φωνάξει κατόπιν δύο τηλεφωνημάτων, ο ένας πέταξε το σκουπόξυλο και απομακρύνθηκε λέγοντας ότι δε γνωρίζει κάτι για το περιστατικό και ο άλλος πήρε το σουγιά, τον έβαλε στην τσέπη του και πήγε στο σπίτι του.

Ο δράστης δεν άνοιγε στην αστυνομία

Η αστυνομία πήγε στην πόρτα του σπιτιού και του χτυπούσε το κουδούνι και αυτός έλεγε ότι δεν ανοίγει και ότι δε γνωρίζει γιατί τον αναζητούν.

Τότε ήρθε η σύζυγός του, η οποία είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, και άνοιξε την πόρτα του γκαράζ και μπήκε μαζί της και ένας αστυνομικός.

Ο αστυνομικός έπεισε τον φερόμενο ως δράστη να βγει από το σπίτι και ακολούθησε η αυτόφωρη διαδικασία.

Η σύζυγός του τον δικαιολογούσε, έλεγε στους αστυνομικούς ότι του επιτέθηκε ο σκύλος ενώ η ίδια δεν ήταν μπροστά και ο σύζυγός της κυκλοφορεί, σύμφωνα πάντα με τους γείτονές του, μονίμως με σουγιά.

Όλη η επικαιρότητα