Μεσσηνία

Κυπαρισσία: «Κανείς δεν με έχει αναζητήσει» – Σπάει τη σιωπή ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιουζ

Ακούστε το άρθρο

Ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Μόνικα Γκιουζ, την γυναίκας που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία και καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης ως ο βασικός ύποπτος «σπάει» τη σιωπή του στο Alpha.

Ο ύποπτος βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία ενώ χρησιμοποιεί το ίδιο τηλέφωνο που προσπαθούσε να πείσει τους αστυνομικούς πως η πρώην σύντροφός της Μόνικα Γκιουζ έχει φύγει από την Κυπαρισσία με τη θέλησή της.

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει πως καταζητείται απάντησε θετικά ενώ τόνισε πως δεν τον έχει απασχολήσει η αστυνομία ούτε η πρεσβεία αλλά αν τον καλέσουν θα πάει.

«Έτσι και αλλιώς λεφτά για να γυρίσω Ελλάδα δεν έχω, ούτε καν Ρουμανία. Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη και σκέφτομαι τι έγινε, γιατί εγώ δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα, δηλαδή δεν είμαι ένοχος. Για αυτό τον λόγο και δεν κρύβομαι. Το τηλέφωνό μου το έχουν μπλοκάρει, δεν ξέρω τι παίζει».

Μάλιστα τόνισε πως βρίσκεται στην Ολλανδία με τη νέα του γυναίκα. «Έχω φύγει με τη γυναίκα για δουλειά. Επειδή στη Ρουμανία δεν τα έβγαζα, είχαμε κανονίσει να πάρουμε ένα μεροκάματο καλό, το οποίο δεν βγήκε αυτό και βρήκαμε την άκρη να πάμε σε κουζίνα στην Ολλανδία και τώρα είμαστε σε ένα εργοστάσιο που μεταφέρουμε πράγματα στον κόσμο. Με τη Μόνικα έχω χωρίσει από το Γενάρη».

«Δεν είμαι δολοφόνος»

Ο άνδρας από τη Ρουμανία επανέλαβε και πάλι πως δεν έχει σκοτώσει αυτός την άτυχη γυναίκα και είπε οτι «να τσακωθούμε και να πλακωθούμε στο ξύλο όντως μπορεί να γίνει. Αλλά να σκοτώσω κάποιον όχι δε νομίζω οτι μπορεί να φτάσω εκεί. Με τη Μόνικα είχαμε τσακωθεί όλα τα ζευγάρια έχουν τσακωθεί. Αλλά δεν έχω φτάσει σε σημείο τέτοιο».

Στη συνέχεια είπε πως δεν γνωρίζει πως η άτυχη γυναίκα βρέθηκε τσιμεντωμένη ενώ για το πως ένοιωσε όταν το έμαθε είπε ότι «Πονώ και ακόμη πονάω. Εγώ νόμιζα ότι θα είναι με κάποιον άλλο και θα ζει και θα βασιλεύει, αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι.

«Δεν απειλώ την αδερφή της»
Ο Ρουμάνος σχολίασε τις δηλώσεις της αδερφής της πως απειλείται και πως πίσω από αυτές τις απειλές κρύβεται αυτός και ξεκαθάρισε πως δεν έχει σχέση.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας ζητά τη σύλληψη του καταζητούμενου με διεθνές έγκλημα.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα